OGLAS

Bakara d.o.o.

Palmira Toljatija 36/1a

Bakara doo

O Nama 

Bakara DOO nudi profesionalne usluge upravljanja i održavanja poslovnih i stambenih objekata. U našem sistemu održavanja se nalazi 70 objekata, što čini preko 2000 zadovoljnih korisnika. Postavljanjem visokih standarda kvaliteta usluga omogućavamo savremen, efikasan rad i udoban život u objektima koji su nam povereni na održavanje. Integrisanim upravljanjem, tekućim i investicionim održavanjem postiže se očuvanje i uvećanje nivoa tržišne vrednosti nekretnine, efikasnije korišćenje resursa, smanjenje investicionog ulaganja i značajne uštede u opštim troškovima.  

Održavanje poslovnih i stambenih objekata  

Bakara DOO nudi usluge redovnog tehničkog održavanja objekata kao i održavanja higijene i zelenih površina. Integrisanim ugovornim održavanjem postiže se smanjenje hitnih intervencija, ušteda energije i povećanje veka trajanja uređaja. Redovnim održavanjem objekata kreiramo čist i uredan prostor koji promoviše dobre radne navike, povećava efikasnost rada i omogućava nesmetano obavljanje osnovne delatnosti.  

Širok spektar usluga koje nudimo, zadovoljava sve potrebe stanara iz domena upravljanja i održavanja objekata.  Adekvatnim upravljanjem i održavanjem stambenog okruženja postiže se očuvanje i povećanje vrednosti nekretnine, povećanje funkcionalnosti i ukupnog kvaliteta stambene sredine. Upravljanje stambenim objektima, između ostalog, podrazumeva analizu postojećeg stanja i ažuriranje tehničke dokumentacije o objektu sa precizno definisanim stanjem pojedinih elemenata zgrade, zatim definisanje strategije održavanja i izveštavanje o kvalitetu izvedenih radova. Kvalitetnim i pouzdanim uslugama održavanja objekata, prilagođenim specifičnim potrebama i zahtevima klijenata, obezbeđujemo sigurnost, bezbednost i komfor korisnicima.  Svim svojim korisnicima pružamo pogodnost objedinjene naplate.

Bakara posao

Bakara zaposlenje

Napomena: ukoliko posedujete biografiju (registrovani ste) na našem sajtu, potrebno je da se ulogujete, a nakon toga i kliknete na ovaj link. Ukoliko nemate biografiju klikom na ovaj link i popunjavanjem polja biografije, kreirate biografiju na našem sajtu i istovremeno ostavljate biografiju ovoj firmi. Ostavljene biografije poslodavcima, kasnije, možete skloniti u vašem korisničkom profilu.

Poslovi na vaš email

Kategorije
Grad

OGLAS

Već 11 godina naše usluge koriste hiljade zadovoljnih poslodavaca.

KLIKDOPOSLA

KONTAKT

  • kontakt@klikdoposla.com
  •  
  • Radno vreme:
  •    Ponedeljak-Petak:09:00-21:00

Klikdoposla © Copyright 2023 All Rights Reserved

Uslovi korišćenja

Poslovi po gradovima

Poslovi arhiva