OGLAS

Vrtić Čarobni kutak

KOSMAJSKA 25

Vrtić Čarobni kutak

Privatna predškolska ustanova Čarobni kutak

Čarobni kutak je verifikovana predškolska ustanova – vrtić koji je zamišljen kao mesto gde će sva deca rado dolaziti i zajedno sa svojim vršnjacima učiti, rasti, igrati se… Počeli smo sa radom u martu 2006. sa velikim ambicijama i ozbiljnim planovima da zajedno sa saradnicima obezbedimo najviši nivo vaspitanja, brige i nege za svako dete.

Svakog radnog dana od 7 do 18 časova u vrtiću su organizovane razne aktivnosti koje podstiču kreativnost, pravilan i zdrav razvoj, te otkrivanje talenata dece od 1 do 7 godina. To podrazumeva stvaralačke i psihološke radionice, školu glume, engleskog jezika, zatim ritmiku, dramske radionice, sportske aktivnosti, kao i usluge pedijatra, psihologa, pedagoga, logopeda, stomatologa… U dodatne aktivnosti spadaju izleti, posete zoološkom vrtu, pozorištima i bioskopima.

Poseban kvalitet predstavlja rad u malim grupama i poseban pristup svakom detetu. Program vaspitno – obrazovnog rada našeg vrtića odobren je od strane Ministarstva prosvete.

Prema želji roditelja organizujemo celodnevni ili poludnevni boravak tokom kojeg obezbeđujemo doručak, ručak i dve užine. Naravno, posle ručka je vreme za spavanje ili druge aktivnosti.

Nadamo se da smo uspeli da Vas zainteresujemo, a onda ostaje da Vas u sve ovo i uverimo kroz rad sa Vašom decom. Mi ne zaboravljamo da su ona Vaše najveće blago.

Pogledajte koje otvorene pozicije nudimo na sajtu klik do posla

Napomena: ukoliko posedujete biografiju (registrovani ste) na našem sajtu, potrebno je da se ulogujete, a nakon toga i kliknete na ovaj link. Ukoliko nemate biografiju klikom na ovaj link i popunjavanjem polja biografije, kreirate biografiju na našem sajtu i istovremeno ostavljate biografiju ovoj firmi. Ostavljene biografije poslodavcima, kasnije, možete skloniti u vašem korisničkom profilu.

Poslovi na vaš email

Kategorije
Grad

OGLAS

Već 11 godina naše usluge koriste hiljade zadovoljnih poslodavaca.

KLIKDOPOSLA

KONTAKT

  • [email protected]
  •  
  • Radno vreme:
  •    Ponedeljak-Petak:09:00-21:00

Klikdoposla © Copyright 2024 All Rights Reserved

Uslovi korišćenja

Poslovi po gradovima