OGLAS

B&B TRANSLOGISTIC DOO

SEGEDINSKI PUT 114/A

B&B TRANSLOGISTIC

B&B Translogistic doo se nalazi u Subotici i osnovna delatnost joj je međunarodni transport robe. Osnovana je 2008. god. kao auto prevoznik B&B Trans i svoj rad zapocela sa jednim kombi vozilom. 

Zbog beleženja uzlazne putanje poslovanja, kao i porasta prometa dobara januara 2012. god. pravnom formom prelazi u B&B Translogistic doo. Danas smo firma koja posluje kvalitetno i odgovorno sa ciljem da ima zadovoljne klijente. 

Kvalitetna usluga, zadovoljan klijent!

Iskustvo

Odgovornim i ozbiljnim radom, predanošću svih zaposlenih, pažljivim izborom partnera i prevoznih sredstava, kao i organizacijom svakodnevnih poslovnih operacija, stekli smo dobru reputaciju i ugled u čitavoj Evropi.  

Tim  

Kao najvažniji resurs kompanije, u cilju postizanja zadovoljstva svih zaposlenih, uz uspostavljanje visokog kvaliteta uslova za rad, zajedničkog donošenja odluka, kao i stvaranja iskusne i stručne ekipe koja se konstantno usavršava.  

Rast  

Uprkos izazovima koje je nametnula ekonomska situacija, kompanija B&B Translogistic uspešno je nastavila rast i razvoj poslovanja, što je najvećim delom rezultat velikog broja partnera i kontinuiranog ulaganja u razvoj zaposlenih.  

Partneri  

Razvoj široke i jake mreže lojalnih saradnika i zajednički nastup na regionalnom, nacionalnom i međunarodnom tržištu u oblasti transporta i logistike.  

B&B TRANSLOGISTIC posao

B&B TRANSLOGISTIC zaposlenje

Subotica

Napomena: ukoliko posedujete biografiju (registrovani ste) na našem sajtu, potrebno je da se ulogujete, a nakon toga i kliknete na ovaj link. Ukoliko nemate biografiju klikom na ovaj link i popunjavanjem polja biografije, kreirate biografiju na našem sajtu i istovremeno ostavljate biografiju ovoj firmi. Ostavljene biografije poslodavcima, kasnije, možete skloniti u vašem korisničkom profilu.

Poslovi na vaš email

Kategorije
Grad

OGLAS

Već 11 godina naše usluge koriste hiljade zadovoljnih poslodavaca.

KLIKDOPOSLA

KONTAKT

  • [email protected]
  •  
  • Radno vreme:
  •    Ponedeljak-Petak:09:00-21:00

Klikdoposla © Copyright 2024 All Rights Reserved

Uslovi korišćenja

Poslovi po gradovima