OGLAS

Hyperic d.o.o.

Bore Stankovica 13 A

Hyperic doo

Firma Hyperic  d.o.o. je nadogradnja maloprodaja zdrave hrane TR Valkyria, nastale 2006. godine (www.valkyria.rs). Kontinuiran rast posla je vodio ka sopstvenoj proizvodnji. Uvek spremni za nove izazove, asortiman  ovsenih kaša, biljnih napitaka i muslija, putera, whey proteina i mnogih drugih proizvoda. Naše  maloprodaje  se nalaze  na  najatraktivnijim lokacijama u Beogradu i uvek smo u potrazi za novim.  Kvalitetnom uslugom  i maloprodajnim  asortimanom od preko 2 000 artikala koji se kontinuirano  uvećava, nastojimo da ispratimo trendove i opravdamo dugogodišnje poverenje  potrošača. Pored dijetetskih suplemenata, makrobiotičkih, posnih  proizvoda, gotovih zdravih obroka, organskog voća I povrća, hladno ceđenih ulja, putera  i čajeva  – nudimo  širok spektar prirodne kozmetike domaćih I stranih proizvođača.

Naš proizvodni program se može naći u gotovo svim specijalizovanim  prodavnicama I veleprodajama zdrave hrane, kao I u velikom broju  marketa.  U pitanju su već  dobro poznate Avena I Sativa ovsene kaše, Hollestoper ovsene kaše, Avena biljni napici,  kokosov, kikiriki, badem i lešnikov puter, veliki broj muslija, whey proteini i drugi proizvodi.  Nastojimo  da razvijamo  proizvode prepoznatljive po kvalitetu, ukusu, jedinstvenom dizajnu, praktičnoj upotrebi I povoljnoj ceni. Njihovo dugogodišnje prisustvo na tržištu je dokaz Vašeg poverenja.  Upravo to je naša  inspiracija  I najjači motiv da uz Vas rastemo, razvijamo se, stvaramo bolji I još kvalitetniji  program, a samim tim I jedan zdraviji I bolji svet.

Hyperic doo posao

Hyperic doo zaposlenje

Napomena: ukoliko posedujete biografiju (registrovani ste) na našem sajtu, potrebno je da se ulogujete, a nakon toga i kliknete na ovaj link. Ukoliko nemate biografiju klikom na ovaj link i popunjavanjem polja biografije, kreirate biografiju na našem sajtu i istovremeno ostavljate biografiju ovoj firmi. Ostavljene biografije poslodavcima, kasnije, možete skloniti u vašem korisničkom profilu.

Poslovi na vaš email

Kategorije
Grad

OGLAS

Već 11 godina naše usluge koriste hiljade zadovoljnih poslodavaca.

KLIKDOPOSLA

KONTAKT

  • [email protected]
  •  
  • Radno vreme:
  •    Ponedeljak-Petak:09:00-21:00

Klikdoposla © Copyright 2024 All Rights Reserved

Uslovi korišćenja

Poslovi po gradovima