OGLAS

KADRIJA RUŠITOVIĆ PR KROJAČKA RADNJA I TRGOVINA NA DALJINU

Kulina Bana 23

KADRIJA RUŠITOVIĆ PR KROJAČKA RADNJA I TRGOVINA NA DALJINU

Beba Lingerie

Beba Lingerie je mladi modni brend ženskog veša i kupaćih kostima, osnovan 2017. godine, koji se na našem tržištu izdvojio unikatnim dizajnom, kvalitetom i dostupnim luksuzom koji pruža. 

Osnivač brenda je Kadrija Rušitović, rodjena u Beogradu, 04.01.1990. godine. Diplomirala na Visokoj tekstilnoj strukovnoj skoli za dizajn, tehnologiju i menadzment 2016. godine, kao strukovni dizajner iz oblasti primenjene umetnosti i dizajna – Dizajn tekstila i odeće. Ono što karakteriše dizajn ovog brenda su materijali poput čipke, svile i pliša u kombinaciji sa trakama, izazovnim sečenjima i vezivanjima i to je ono što ga izdvaja u odnosu na druge proizvođače veša na našem tržištu, kao i dostupnost takvih ekskluzivnih i unikatnih proizvoda po pristupačnoj ceni. Brend posluje i prodaje proizvode putem online platforme ( sajt i društvene mreže) i putem saradnje sa concept radnjama u kojima se prodaju srpski dizajnerski brendovi čija estetika varira od street style-a do raskošnih i ekskluzivnih kreacija. Cilj je da stvorimo jedan jak brend visoke prepoznatljivosti. Kada su u pitanju dizajn, dobar odnos kvalitet-cena i interakcija sa potrošačima, a sve to kako bi omogućili svakome da na jedan klik i po pristupačnoj ceni dobije ekskluzivan proizvod koji traje i koji čini da se svaka žena oseti senzualno i zavodljivo i u najopuštenijem outfit-u.

KADRIJA RUŠITOVIĆ PR KROJAČKA RADNJA I TRGOVINA NA DALJINU posao

Beba Lingerie posao

Napomena: ukoliko posedujete biografiju (registrovani ste) na našem sajtu, potrebno je da se ulogujete, a nakon toga i kliknete na ovaj link. Ukoliko nemate biografiju klikom na ovaj link i popunjavanjem polja biografije, kreirate biografiju na našem sajtu i istovremeno ostavljate biografiju ovoj firmi. Ostavljene biografije poslodavcima, kasnije, možete skloniti u vašem korisničkom profilu.

Poslovi na vaš email

Kategorije
Grad

OGLAS

Već 11 godina naše usluge koriste hiljade zadovoljnih poslodavaca.

KLIKDOPOSLA

KONTAKT

  • [email protected]
  •  
  • Radno vreme:
  •    Ponedeljak-Petak:09:00-21:00

Klikdoposla © Copyright 2024 All Rights Reserved

Uslovi korišćenja

Poslovi po gradovima