Prijava / Registracija

Tražili ste nedavno:
 • posao u srbiji

Alamaks security systems

Alamaks security systems


 • Almaks je kompanija koja se od 1991 godine bavi sistemima tehničke zaštite osnovana od strane inženjera koji su u okviru tadašnjeg Instituta za primenjenu fiziku, u ‘80-tim godinama , učestvovali u razvoju prvih sistema tehničke zaštite  namenjenim vojsci i policiji.
  Danas naša kompanija aktivno snabdeva veliki deo domaćeg tržišta sa više stotina artikala iz oblasti elektronske zaštite objekata, a delatnost je proširila na ostale telekomunikacione, informacione i signalne sisteme. Naši inženjeri imaju veliko iskustvo u projektovanju i primeni pomenutih sistema i pružaju kvalitetnu tehničku podršku i obuku.

  Almaks Security Systems, d.o.o. bavi se:
  1) Uvoz i distribucija sistema tehničke zaštite
  2) Projektovanje, konsalting i Izvodjenje radova
  3) GPS Monitoring,  sistemi za GPS praćenje.

 • Ostavite biografiju ovom poslodavcu »

  Napomena: ukoliko posedujete biografiju (registrovani ste) na našem sajtu, potrebno je da se ulogujete, a nakon toga i kliknete na ovaj link. Ukoliko nemate biografiju klikom na ovaj link i popunjavanjem polja biografije, kreirate biografiju na našem sajtu i istovremeno ostavljate biografiju ovoj firmi. Ostavljene biografije poslodavcima, kasnije, možete skloniti u vašem korisničkom profilu.
 • Svi oglasi firme oglasi firme: Alamaks security systems


  Aktivnih: 0

  Aktivni oglasi firme: Alamaks security systems