OGLAS

HR Bulevar doo - kadrovske usluge

Šumatovačka 72

HR Bulevar doo

HR BULEVAR - Pronađite posao koji odgovara vašem profilu!

Dragi posetioci portala Klikdoposla,

Agencija za lizing radnika HR BULEVAR d.o.o. pruža podršku kompanijama u sektoru ljudskih resursa pružanjem kadrovskih usluga. Imamo stalne ili povremene saradnje u skladu sa ugovorom o vršenju usluga ustupanjem radnika ili angažovanjem dodatne radne snage za različite potrebe Klijenata/Naručioca.

Kada sarađujete sa nama, HR BULEVAR zapošljava odabrane kandidate kao svoje radnike, a zatim ih ustupa klijentu za obavljanje određenih poslova. Saradjujemo sa vodećim kompanijama koje imaju stabilan položaj na tržištu, što povećava verovatnoću uspešnog zapošljavanja, posebno ako kandidati zadovoljavaju zahteve naših klijenata - poslodavaca, vezano za lične i profesionalne kvalitete.

Nudimo Vam mogućnost da pronađete posao koji odgovara Vašem profilu kroz direktno zapošljavanje ili upućivanjem na rad kod poslodavca. Posao u takvim kompanijama obezbeđuje fer platu i pruža mogućnost za usavršavanje i razvoj karijere.

Hvala Vam što ste posetili naš profil poslodavca na sajtu klikdoposla! Proverite slobodna radna mesta i aplicirajte za rad preko naše agencije kako biste pronašli posao koji odgovara Vašim kvalifikacijama i interesovanjima.

Srdačan pozdrav,
HR BULEVAR - Agencija za zapošljavanje radnika

Napomena: ukoliko posedujete biografiju (registrovani ste) na našem sajtu, potrebno je da se ulogujete, a nakon toga i kliknete na ovaj link. Ukoliko nemate biografiju klikom na ovaj link i popunjavanjem polja biografije, kreirate biografiju na našem sajtu i istovremeno ostavljate biografiju ovoj firmi. Ostavljene biografije poslodavcima, kasnije, možete skloniti u vašem korisničkom profilu.

Poslovi na vaš email

Kategorije
Grad

OGLAS

Već 11 godina naše usluge koriste hiljade zadovoljnih poslodavaca.

KLIKDOPOSLA

KONTAKT

  • kontakt@klikdoposla.com
  •  
  • Radno vreme:
  •    Ponedeljak-Petak:09:00-21:00

Klikdoposla © Copyright 2024 All Rights Reserved

Uslovi korišćenja

Poslovi po gradovima