Prijava / Registracija

Tražili ste nedavno:
 • posao u srbiji

CVision

CVision


 •  
   
  CVision je agencija za zapošljavanje osnovana od strane stručnjaka sa iskustvom  u različitim oblastima HR-a. Naša misija podrazumeva stalno  postavljanje viših standarda u oblasti ljudskih resursa.
  Cilj nam je da u saradnji sa klijentima, adekvatnom selekcijom kadra poslovni potencijal kompanija podignemo na viši nivo. Unapređujemo uspešnost poslovanja kompanija uštedom vremena, obezbeđivanjem pouzdanih  i kvalitetnih zaposlenih, uvođenjem metoda za povećanje radnog učinka  kod trenutno zaposlenih.
  Svojim klijentima pružamo sveobuhvatnu uslugu prilikom traženja i selekcije potrebnih kadrova. Istovremeno, naša poslovna politika je da  se pažnja posvećuje našim kandidatima. Procenjujući njihove potencijale u  skladu sa sposobnostima i interesovanjima, aktivno tražimo posao za  njih.
   
   
  Rešenja koje CVision nudi su:
   
  -       Profesionalne selekcije i regrutacije kandidata
  -       Testiranje kandidata
  -       Treninzi (otvoreni i inhouse)
  -       Privremeno zapošljavanje
  -       Konsultantske usluge
   
  Detaljnije informacije ćete naći na www.cvision.rs.
   
   
  Kandidati u svakom trenutku mogu postati deo naše baze kandidata. Potrebno je da na adresu cv@cvision.rs proslede biografiju i popune prijavu. Naši HR konsultanti će ih kontaktirati radi daljih koraka u procesu selekcije.
   
   
  CVision, agencija za zapošljavanje, poseduje licencu Ministarstva ekonomije i regionalnog razvoja br. 022-03-00046/2009-15 od 30.12.2009.
   
 • Ostavite biografiju ovom poslodavcu »

  Napomena: ukoliko posedujete biografiju (registrovani ste) na našem sajtu, potrebno je da se ulogujete, a nakon toga i kliknete na ovaj link. Ukoliko nemate biografiju klikom na ovaj link i popunjavanjem polja biografije, kreirate biografiju na našem sajtu i istovremeno ostavljate biografiju ovoj firmi. Ostavljene biografije poslodavcima, kasnije, možete skloniti u vašem korisničkom profilu.
 • Svi oglasi firme oglasi firme: CVision


  Aktivnih: 0

  Aktivni oglasi firme: CVision