OGLAS

DAMB DOO

BULEVAR PEKA DAPCEVICA 124


DAMB DOO

Verni partner frizera, najbolji prijatelj vaše kose.

DAMB d.o.o. je porodična kompanija za preko 25 godine iskustva u industriji lepote. Mi smo uvoznici i distributeri profesionalne kozmetike, opreme i alata za frizerske salone i berbernice. Nastojimo da obogatimo srpsko tržište sa što kvalitetnijim preparatima koji će profesionalcima olakšati rad u salonu, a klijentima pomoći u nezi kose kod kuće.

Zvanični smo distributeri brendova: Subrina Professional, Moroccanoil, Wet Brush, True Keratin a pored njih u našoj veleprodaji možete pronaći i brendove Olivia Garden, Proraso i colorpHlex i mnoge druge.


✂️ PODRŠKA

Saradnicima pružamo podršku u različitim poljima, a svake sezone organizujemo grupne radionice u našem beogradskom studiju. Ove workshop-ove drže sertifikovani edukatori koji nastoje da svoje znanje podele na što neposredniji način.

Našim profesionalcima su na raspolaganju i pomoć u vidu usavršavanja, brendiranja salona kao i start paketi. Pored toga, svake godine organizujemo zajednička putovanja, humanitarne akcije, učešće na modnim revijama i sajmovima. 


✂️ POSLUJEMO NA PODRUČJU CELE SRBIJE

Naše kolege će Vam rado predstaviti brend i uslove u prostorijama našeg ofisa ili vašeg salona. Tu smo da vam olakšamo i pospešimo rad sa klijentima, naša misija počinje upravo od vas.

Poslujemo na celoj teritorji Srbije. Upoznavanje sa našim brendovima obavljamo u prjatnim prostorijama naše glavne kancelarije ili u Vašem salonu. Zakažite sastanak putem imejela [email protected] ili telefona 011/3098-626


DAMB DOO posao

Napomena: ukoliko posedujete biografiju (registrovani ste) na našem sajtu, potrebno je da se ulogujete, a nakon toga i kliknete na ovaj link. Ukoliko nemate biografiju klikom na ovaj link i popunjavanjem polja biografije, kreirate biografiju na našem sajtu i istovremeno ostavljate biografiju ovoj firmi. Ostavljene biografije poslodavcima, kasnije, možete skloniti u vašem korisničkom profilu.

Poslovi na vaš email

Kategorije
Grad

OGLAS

Već 11 godina naše usluge koriste hiljade zadovoljnih poslodavaca.

KLIKDOPOSLA

KONTAKT

  • [email protected]
  •  
  • Radno vreme:
  •    Ponedeljak-Petak:09:00-21:00

Klikdoposla © Copyright 2024 All Rights Reserved

Uslovi korišćenja

Poslovi po gradovima