Prijava / Registracija

Tražili ste nedavno:
 • posao u srbiji

DIGIT doo

DIGIT doo


 • DIGIT d.o.o. je jedna od vodećih informatičkih firmi u Srbiji u oblasti razvoja i implementacije složenih softverskih rešenja u proizvodno-poslovnim kompanijama iz različitih delatnosti. Naši strateški softverski proizvodi su - ERP sistem “FIS” i billing sistem “EDIS”, koje u kontinuitetu punih 20 godina razvijaju i implementiraju DIGIT-ovi stručnjaci koristeći najnovije Oracle razvojne tehnologije. DIGIT je Oracle Gold Partner, Approved Education Provider i Consalting Partner.
  Ako je Vaš cilj profesionalno usavršavanje kroz timski rad i karakteriše Vas inženjerska samoinicijativnost, priključite se našem razvojnom timu.

 • Ostavite biografiju ovom poslodavcu »

  Napomena: ukoliko posedujete biografiju (registrovani ste) na našem sajtu, potrebno je da se ulogujete, a nakon toga i kliknete na ovaj link. Ukoliko nemate biografiju klikom na ovaj link i popunjavanjem polja biografije, kreirate biografiju na našem sajtu i istovremeno ostavljate biografiju ovoj firmi. Ostavljene biografije poslodavcima, kasnije, možete skloniti u vašem korisničkom profilu.
 • Svi oglasi firme oglasi firme: DIGIT doo


  Aktivnih: 0

  Aktivni oglasi firme: DIGIT doo