Prijava / Registracija

Tražili ste nedavno:
 • posao u srbiji

Duby Co doo

Duby Co doo


 • DubyCo d.o.o je osnovan 1992 sa sedištem u Subotici, Srbija. Naša kompanija se bavi transportom robe do 42 tone, kao i pozadinskim obezbedjenjem. Naš vozni park je osiguran na 150,000 Eura CMR osiguranjem. Verujemo da je jako bitno da ostanemo u kontaktu sa našim klijentima, zato smo im dostupni 24 sata.

   

  Naši predstavnici za klijentelu su kvalifikovani i sposobni da se uz brigu i oprez nose sa bilo kakvim hitnim slučajem. Redovno dostavljamo podatke našim klijentima o dostavi, praćenju samog prevoza i bilo kom problemu koji iskrsne. Naš vozni park je opremljen GPS-om koji onemogućuje klijentima da u realnom vremenu provere lokaciju robe u pošiljci. Iza naših vozača stoje godine iskustva i stručnjaci su u polju carinskih procedura i dozvola. Naši klijenti mogu imati mirnu savest znajući da će im roba biti dostavljena na vreme.

  Ponosimo se time što uspostavljamo dugoručna partnerstva sa našim klijentima. Zahvalni smo našim trenutnim klijentima na dosadašnjem poverenju i poslovanju.

 • Ostavite biografiju ovom poslodavcu »

  Napomena: ukoliko posedujete biografiju (registrovani ste) na našem sajtu, potrebno je da se ulogujete, a nakon toga i kliknete na ovaj link. Ukoliko nemate biografiju klikom na ovaj link i popunjavanjem polja biografije, kreirate biografiju na našem sajtu i istovremeno ostavljate biografiju ovoj firmi. Ostavljene biografije poslodavcima, kasnije, možete skloniti u vašem korisničkom profilu.
 • Svi oglasi firme oglasi firme: Duby Co doo


  Aktivnih: 0

  Aktivni oglasi firme: Duby Co doo