OGLAS

Fit in

Vojvođanska 366

Fit in

Fit in na tržištu Srbije, ima reputaciju firme čija se poslovna politika zasniva na profesionalizmu, uz maksimalan akcenat na organizaciji posla, što omogućava da se svaki projekat realizuje na najbolji mogući način.

Fit in u svojoj ponudi ima sva rešenja za eksterijer i enterijer. Kompletna izrada letnjih i zimskih bašti restorana (konstrukcija, podovi, krovne konstrukcije, zastakljivanje sistemima sa i bez prekida termičkog mosta,) zaštite od sunca i padavina (klizni stakleni krov, pokretne konstrukcije, pergole), staklo u enterijeru (staklena vrata, staklene pregrade, kancelarijske staklene pregrade, staklene ograde, staklene stepenice, oblaganje zidova staklom, pokretni stakleni zidovi HSW…).

Zastakljivanje terasa klizno preklapajućim, kliznim, harmonika, kombi, podizno-kliznim, i drugim sistemima izdvoja nas je od drugih firmi.

Znanje i iskustvo u projektovanju i izvođenju čeličnih, aluminijumskih, staklenih i PVC konstrukcija, kao i poznavanje velikog broja sredstava zaštite od sunca, čini nas jedinstvenim na tržištu.

Konstantan razvoj i praćenje noviteta, u našoj oblasti delovanja, dovelo je do toga da su neki od najboljih svetskih proizvođača upravo nama ukazali svoje poverenje.

Naši klijenti takođe nisu pogrešili pri izboru. Nećete ni vi.

Naše reference govore više od 1000 reči. Pogledajte ih.

Fit in posao

Fit in zaposlenje

Napomena: ukoliko posedujete biografiju (registrovani ste) na našem sajtu, potrebno je da se ulogujete, a nakon toga i kliknete na ovaj link. Ukoliko nemate biografiju klikom na ovaj link i popunjavanjem polja biografije, kreirate biografiju na našem sajtu i istovremeno ostavljate biografiju ovoj firmi. Ostavljene biografije poslodavcima, kasnije, možete skloniti u vašem korisničkom profilu.

Poslovi na vaš email

Kategorije
Grad

OGLAS

Već 11 godina naše usluge koriste hiljade zadovoljnih poslodavaca.

KLIKDOPOSLA

KONTAKT

  • [email protected]
  •  
  • Radno vreme:
  •    Ponedeljak-Petak:09:00-21:00

Klikdoposla © Copyright 2024 All Rights Reserved

Uslovi korišćenja

Poslovi po gradovima