OGLAS

G4S Secure Solutions

Bulevar Peka Dapčevića 32

G4S Secure Solutions

Pružanje efikasnih i delotvornih bezbednosnih rešenja je ono što radimo već više od jednog veka, a to ne bi bilo moguće bez NAŠIH LJUDI. Oni su deo svake bezbednosne strategije. G4S zajednica broji više od 800.000 ljudi u svetu, dok naš tim u Srbiji trenutno čini 3.500 kolega. Najveći broj srešćete na putu do posla, u kupovini, poseti ambasadama i poslovnim zgradama, bankama...Mi volimo da kažemo da su to naši heroji sa prve linije! Nudimo širok spektar poslova obezbeđenja, ali posao obezbeđenja nije sve što nudimo!  Mnoge kolege su započele svoju profesionalnu karijeru upravo u našoj kompaniji i ostali u timu preko 20 godina! - zbog toga je G4S pravi izbor za sve one koji su u potrazi za pozicijom koja će im doneti nova znanja i iskustva, ali i prilike za dalje napredovanje i usavršavanje na poslovnom planu - naročito one kojima je bezbednost strast!  Naši poslovni odnosi i aktivnosti izgrađeni su na poverenju, otvorenosti i iskrenosti. Radimo kao dobro organizovan tim u kome se ceni svačiji doprinos. Prema kolegama, klijentima i svima o kojima brinemo, odnosimo se sa najvećim poštovanjem.  Ukoliko ste odgovorni i profesionalni, to je odlična polazna tačka za rad u našoj kompaniji. Svaku od  pozicija karakteriše dinamičnost - bez obzira li je to posao obezbeđenja ili radite u Alarm monitoringu ili u Transportu novca. Same kolege ističu dobru organizaciju posla kao našu veliku prednost.  

Evo kratkih pregleda naših pozicija:  

FIZIČKO OBEZBEĐENJE - POSAO SLUŽBENIKA OBEZBEĐENJA  

Zaštita imovine i lica njihov su osnovni, ali ne i jedini zadatak – G4S licencirani službenici obezbeđenja su uvek na raspolaganju i spremni da pomognu korisnicima naših usluga u svim redovnim i vanrednim situacijama.

MOBILNO OBEZBEĐENJE  

Uz podršku naših operatera, prvi reaguju u vanrednim situacijama i u skladu sa procedurama odlaze do lokacije na kojoj se aktivirao alarm. Neka od njihovih zaduženja su intervencija i provera posle oglašavanja alarma, pružanje usluge patroliranja drugim organizacionim celinama, kao i usluga obezbeđenja objekata pojačanog rizika i posebnih specifičnosti. MOBILNO OBEZBEĐENJE  

OPERATERI U ALARM MONITORING CENTRU  

Nadziru i rukuju sistemom za video nadzor objekta i protivprovalnim sistemom sa alarmnom centralom, kontrolišu i prate celokupnu komunikaciju koja se odvija u sistemu radio veze i navode službe obezbeđenja na potrebne lokacije radi intervencije. Obavljaju nadzor i rukuju sistemom protivpožane zaštite.  

ALARM MONITORING  TEHNIČARI  

Realizuju dinamiku tekućih zadataka i rade na instaliranju i održavanju sigurnosne opreme. Naš sektor Sistemi nudi usluge od projektovanja, planiranja, izvođenja i integracije kompleksnih sistema do njihovog održavanja koje sprovode upravo tehničari. 

UPRAVLJANJE GOTOVINOM I VREDNOSTIMA  

Od prikupljanja, preko obrade, do transporta - upravljaju gotovinom i vrednostima i tako olakšavaju klijentima poslovanje. Novac naših klijenata siguran je u njihovim rukama.

Pogledajte koja su slobodna radna mesta u našoj firmi koja oglašavamo preko sajta klik do posla ili nam pošaljite vašu biografiju.

Napomena: ukoliko posedujete biografiju (registrovani ste) na našem sajtu, potrebno je da se ulogujete, a nakon toga i kliknete na ovaj link. Ukoliko nemate biografiju klikom na ovaj link i popunjavanjem polja biografije, kreirate biografiju na našem sajtu i istovremeno ostavljate biografiju ovoj firmi. Ostavljene biografije poslodavcima, kasnije, možete skloniti u vašem korisničkom profilu.

Poslovi na vaš email

Kategorije
Grad

OGLAS

Već 11 godina naše usluge koriste hiljade zadovoljnih poslodavaca.

KLIKDOPOSLA

KONTAKT

  • kontakt@klikdoposla.com
  •  
  • Radno vreme:
  •    Ponedeljak-Petak:09:00-21:00

Klikdoposla © Copyright 2024 All Rights Reserved

Uslovi korišćenja

Poslovi po gradovima