OGLAS

PRIVATNA PREDŠKOLSKA USTANOVA ADRIJANA

VOJVODE BOGDANA 11

Predškolska ustanova Adrijana

Predškolska ustanova Adrijana osnovana je 2005. godine u Beogradu sa ciljem da omogući Vašem detetu da raste, druži se i istražuje u bezbednom okruženju u kom će se osećati kao u svom domu. Ustanova je 2008. godine akreditovana od strane Ministarstva prosvete Republike Srbije sa programom koji je sublimacija savremenih naučnih saznanja o deci predškolskog uzrasta.

Naša ustanova je u sistemu subvencionisanja grada Beograda od 2015. godine.

Vaspitači i pedagozi naše ustanove fokusirani su na zadovoljenje razvojnih i edukativnih potreba svakog deteta, čineći Vaše dete srećnim, angažovanim i zaštićenim.

Predškolska ustanova Adrijana se nalazi u centru Beograda, u zelenoj oazi između Bulevara kralja Aleksandra i ulice Dimitrija Tucovića, sa dvorištem u popularnom parku "Bubamarac".
Opremljenost

Ustanova raspolaže sopstvenim prostorom površine 430 m2 i dvorištem površine 200 m2. Prostor se sastoji od nekoliko funkcionalnih celina: jasle, vrtić, interaktivna učionica, igraonica i dvorište. Ukupan kapacitet ustanove je 100 dece uzrasta od 1-6 godina.

Kliknite na sliku za više informacija.

Napomena: ukoliko posedujete biografiju (registrovani ste) na našem sajtu, potrebno je da se ulogujete, a nakon toga i kliknete na ovaj link. Ukoliko nemate biografiju klikom na ovaj link i popunjavanjem polja biografije, kreirate biografiju na našem sajtu i istovremeno ostavljate biografiju ovoj firmi. Ostavljene biografije poslodavcima, kasnije, možete skloniti u vašem korisničkom profilu.

Poslovi na vaš email

Kategorije
Grad

OGLAS

Već 11 godina naše usluge koriste hiljade zadovoljnih poslodavaca.

KLIKDOPOSLA

KONTAKT

  • [email protected]
  •  
  • Radno vreme:
  •    Ponedeljak-Petak:09:00-21:00

Klikdoposla © Copyright 2024 All Rights Reserved

Uslovi korišćenja

Poslovi po gradovima