Prijava / Registracija

Tražili ste nedavno:
 • posao u srbiji

S - Group doo

S - Group doo


 •  

  Preduzeće "S-GROUP" je osnovano 04. 01. 1999. godine. U početku je to bila maloprodaja boja i lakova koja je vrlo brzo počela da radi i poslove veleprodaje. Prateći tržišna kretanja počinje sa razvojem veleprodaje i distribucije boja i lakova na teritoriji Republike Srbije. Da bi se uspešno bavili tim poslom konstantno se investira u infrastrukturu, vozila i kadrove.

  Kako je preduzeće tržišno orjentisano, sa svojim partnerima, kupcima i dobavljačima u kontinuitetu gradi dobre poslovne odnose i stalno unapređuje kvalitet usluga koje kupci očekuju.

  Osnovni cilj i zadatak preduzeća je da svojim partnerima obezbedi što širi arosortiman proizvoda po najpovoljnijim tržišnim uslovima kako bismo zadovoljili krajnjeg kupca i time zajednički postigli cilj.

 • Ostavite biografiju ovom poslodavcu »

  Napomena: ukoliko posedujete biografiju (registrovani ste) na našem sajtu, potrebno je da se ulogujete, a nakon toga i kliknete na ovaj link. Ukoliko nemate biografiju klikom na ovaj link i popunjavanjem polja biografije, kreirate biografiju na našem sajtu i istovremeno ostavljate biografiju ovoj firmi. Ostavljene biografije poslodavcima, kasnije, možete skloniti u vašem korisničkom profilu.
 • Svi oglasi firme oglasi firme: S - Group doo


  Aktivnih: 0

  Aktivni oglasi firme: S - Group doo