Prijava / Registracija

Tražili ste nedavno:
 • posao u srbiji

SPARTA PRAGMA d.o.o.

SPARTA PRAGMA d.o.o.


 • Pretežna  delatnost  : Ostali građevinski radovi , uključujući i specijalizovane .

  Firma Sparta Pragma d.o.o. registrovana je za specijalizovane radove u građevinarstvu .
  Specijalizovani smo za primenjeni alpinizam u industriji i građevinarstvu , odnosno za izvođenje profesionalnih radova na visini tehnikom pristupa užetom. .
  Ovu tehniku rada omogućavaju nam razvijena tehnološka rešenja i rigorozno testirana oprema , konstruisana prema strogim standardima alpinističkog inženjeringa.
  Radno pozicioniranje pomoću opreme visoko deklarisanih vrednosti , koja izvršioca poslova na visini , drži u ovesu ( položaj u kome je izvršilac oslonjen na strukturu manjim delom svoje težine , dok je većim delom nje u poziciji da visi , gde je uže sredstvo pristupa ) definisano je kao pristup užetom.

 • Ostavite biografiju ovom poslodavcu »

  Napomena: ukoliko posedujete biografiju (registrovani ste) na našem sajtu, potrebno je da se ulogujete, a nakon toga i kliknete na ovaj link. Ukoliko nemate biografiju klikom na ovaj link i popunjavanjem polja biografije, kreirate biografiju na našem sajtu i istovremeno ostavljate biografiju ovoj firmi. Ostavljene biografije poslodavcima, kasnije, možete skloniti u vašem korisničkom profilu.
 • Svi oglasi firme oglasi firme: SPARTA PRAGMA d.o.o.


  Aktivnih: 0

  Aktivni oglasi firme: SPARTA PRAGMA d.o.o.