Prijava / Registracija

Tražili ste nedavno:
 • posao u srbiji

Travego doo Nis

Travego doo Nis


 • TRAVEGO d.o.o.

  ul. Cara Dušana 37, Niš

  tel/fax: +38118 / 252880

  Web: www.travego.rs
  Mail: office@travego.rs

  Turistička agencija TRAVEGO je za vrlo kratko vreme uspešno pozicionirala sebe na tržištu Srbije, efektnom ponudom pre svega svojih outgoing aranžmana, ali u poslednje vreme i ponudama za receptivni turizam u Nišu i Srbiji.
  Svi segmenti poslovanja su se intenzivno razvijali i danas je, zahvaljujući mladom timu ljudi koji radi u agenciji, ponuda višestruko obogaćena kako letnjim destinacijama – Grčka, Bugarska, Italija, Španija, Crna Gora, zimskim destinacijama – Bugarska, Austrija, Francuska, gradovima Evrope – kružnim turama i ekskurzijama, individualnim putovanima, tako sve više i ponudama koje će zadovoljiti inostrane goste u Srbiji: Kopaonik, Zlatibor, banje Srbije, “city break” ture u Nišu, Beogradu, Novom Sadu i ostalim gradovima Srbije.
  Poseban segment našeg poslovanja predstavlja prodaja avio karata kroz Amadeus rezervacioni sistem. Najpovoljnije karte za letove kako u Evropi, tako i u svetu, možete pronaći kod nas u agenciji.


  Dođite do naše kancelarije u centru grada ili posetite naš sajt i facebook i twitter stranicu i upoznajte nas sa detaljima Vašeg lepog putovanja iz snova

  Vaša agencija TRAVEGO

 • Ostavite biografiju ovom poslodavcu »

  Napomena: ukoliko posedujete biografiju (registrovani ste) na našem sajtu, potrebno je da se ulogujete, a nakon toga i kliknete na ovaj link. Ukoliko nemate biografiju klikom na ovaj link i popunjavanjem polja biografije, kreirate biografiju na našem sajtu i istovremeno ostavljate biografiju ovoj firmi. Ostavljene biografije poslodavcima, kasnije, možete skloniti u vašem korisničkom profilu.
 • Svi oglasi firme oglasi firme: Travego doo Nis


  Aktivnih: 0

  Aktivni oglasi firme: Travego doo Nis