Prijava / Registracija

Tražili ste nedavno:
 • posao u srbiji

Travelland d.o.o. Beograd

Travelland d.o.o. Beograd • Turisticka agencija TRAVELLAND je osnovana 30.04.1996. godine.

  Od tada, stvorena je politika preduzeća TRAVELLAND koja našim korisnicima usluga pruža standard kvaliteta turističke usluge.

   To potvrđuju korisnici koji se iz godine u godinu u prijateljskoj atmosferi na obostrano zadovoljstvo vraćaju u našu agenciju.

  Specijalizovani smo za Grčko primorje, posebno poluostrvo Halkidiki.Vlasnik agencije je dipl.ecc. Vera Srdanović koja ima tridesetogodišnje iskustvo u turizmu uopšte, a posebno je renomirana za Grčki turizam.

  Ostatak tima TRAVELLAND-a su Gordana Milošević, Ivan Nikolić, Danijela Ristić, Bojana Ilkić, Jelena Sanković, Gojko Milenković, Petar Marić, Rajko Kosanovic, Aleksandra Golubović kao i Miloš Jovović direktor agencije.

  Sponzorišemo televizijske emisije 48 sati svadba, Sve za ljubav, Menjam ženu, Leteći start, Vikend viziju, Nedeljno popodne, U tuđoj koži...

  Za Vas organizujemo: godišnje odmore u inostranstvu,  grupna i individualna putovanja, kongrese i sajmove. • Ostavite biografiju ovom poslodavcu »

  Napomena: ukoliko posedujete biografiju (registrovani ste) na našem sajtu, potrebno je da se ulogujete, a nakon toga i kliknete na ovaj link. Ukoliko nemate biografiju klikom na ovaj link i popunjavanjem polja biografije, kreirate biografiju na našem sajtu i istovremeno ostavljate biografiju ovoj firmi. Ostavljene biografije poslodavcima, kasnije, možete skloniti u vašem korisničkom profilu.
 • Svi oglasi firme oglasi firme: Travelland d.o.o. Beograd


  Aktivnih: 0

  Aktivni oglasi firme: Travelland d.o.o. Beograd