Prijava / Registracija

Tražili ste nedavno:
 • posao u srbiji

Trenkwalder kadrovske usluge Crna Gora

Trenkwalder kadrovske usluge Crna Gora


 • Za 25 godina, od osnivanja, razvili smo se u jedno od najuspješnijih preduzeća u Evropi u oblasti pružanja kadrovskih usluga. Jezgro našeg poslovanja u Crnoj Gori je zapošljavanje na određeno vrijeme i posredovanje pri zapošljavanju.
   
  Bolja, kvalitetnija i raznovrsnija ponuda uz Trenkwalder Montenegro tim
   
  Još jedna usluga za koju smo se usko specijalizovali se odnosi na vađenje radnih dozvola za strance što je očigledna velika potreba na crnogorskom tržištu. Naša firma je konkretna ostvarila saradnju sa preko 600 kompanija što stranih, što domaćih.
  Novina u našem poslovanju je i iznajmljivanje pravne i kadrovske službe za potrebe malih i srednjih preduzeća gdje naš tim vodi brigu o svim pravno-kadrovskim potrebama koje ima naš klijent, a da pri tome klijent ne mora da pravi svoju službu, plaća poreze i doprinose već mi predstavljamo njegovu službu što je mnogo isplativije jer dobija mnogo bolji i kvalitetniji servis.
 • Ostavite biografiju ovom poslodavcu »

  Napomena: ukoliko posedujete biografiju (registrovani ste) na našem sajtu, potrebno je da se ulogujete, a nakon toga i kliknete na ovaj link. Ukoliko nemate biografiju klikom na ovaj link i popunjavanjem polja biografije, kreirate biografiju na našem sajtu i istovremeno ostavljate biografiju ovoj firmi. Ostavljene biografije poslodavcima, kasnije, možete skloniti u vašem korisničkom profilu.
 • Svi oglasi firme oglasi firme: Trenkwalder kadrovske usluge Crna Gora


  Aktivnih: 0

  Aktivni oglasi firme: Trenkwalder kadrovske usluge Crna Gora