Prijava / Registracija

Tražili ste nedavno:
 • posao u srbiji

Univerexport doo

Univerexport doo


 •  

  Naša misija je stalno unapređenje zadovoljstva i lojalnosti potrošača kao i prihvatljiv porast vrednosti kapitala, koji će obezbediti motivacione uslove rada i usavršavanje zaposlenih uz uspostavljanje dugoročnih i uspešnih odnosa sa poslovnim partnerima.

  Univerexport je jedan od vodećih domaćih trgovinskih lanaca. U proteklih 20 godina stvoreno je prepoznatljivo ime, koje se vezuje za kvalitetnu uslugu, širok asortiman i uvek pristupačne cene. Sa ciljem da najbolji proizvodi i napovoljnije cene, iz domaće i inostrane ponude, neprekidno budu dostupni svakom kupcu razvijena je prodajna mreža koja danas obuhvata 33 maloprodajna objekta, 5 veleprodaja, kao i 3 zavisna preduzeća koja posluju u okviru sistema Univerexport-a.

  Od 2009. godine kompanija Univerexport ima novo sedište u okviru koga posluje i veleprodaja, sa velikim show room-om na površini od preko 200m². Ceo koncept upotpunjen je i restoranom za zaposlene, kao i VIP restoranom i kafićem. Nova poslovna zgrada prostire se na oko 8800m², a u okviru nje posluje i veleprodaja, sa velikim show room-om na površini od preko 200m². Ceo koncept upotpunjen je i restoranom za zaposlene, kao i VIP restoranom i kafićem.
  2010. godine kompanija Univerexport proširila je svoju prodajnu mrežu van teritorije Vojvodine, otvaranjem još dva maloprodajna objekta, svog prvog maloprodajnog objekta u Beogradu, pod simboličnim nazivom Supermarket „011“ i svog prvog maloprodajnog objekta u Bačkoj Palanci.

  Univerexport, danas, ima preko 1.250 zaposlenih, sa zavisnim preduzećima 1.850 zaposlenih, koji aktivno učestvuju u unapređenju procesa poslovanja.

  Danas, u Univerexport-ovim prodajnim objektima dnevno ima više od 30.000 kupaca, a u prodaji se nalazi oko 16.000 artikala. Više od 70% su zastupljeni domaći proizvodi.
  Stalne investicije u razvoj, kako prodajne mreže, logistike, tako i komunikacije sa kupcima, omogućuju brzo i efikasno ispunjavanje zahteva savremenog potrošača.
 • Ostavite biografiju ovom poslodavcu »

  Napomena: ukoliko posedujete biografiju (registrovani ste) na našem sajtu, potrebno je da se ulogujete, a nakon toga i kliknete na ovaj link. Ukoliko nemate biografiju klikom na ovaj link i popunjavanjem polja biografije, kreirate biografiju na našem sajtu i istovremeno ostavljate biografiju ovoj firmi. Ostavljene biografije poslodavcima, kasnije, možete skloniti u vašem korisničkom profilu.
 • Svi oglasi firme oglasi firme: Univerexport doo


  Aktivnih: 0

  Aktivni oglasi firme: Univerexport doo