Prijava / Registracija

Tražili ste nedavno:
 • posao u srbiji

Vipol doo

Vipol doo


 • Firma se bavi proizvodnjom i  prodajom proizvoda za zastitu od sunca.

  Firma Vipol osnovana je 1984. godine u Novom Sadu pocevši proizvodnju sistema i komponenti za zaštitu od sunca.

   

  Preko 20 godina uspešnog poslovanja dovelo je do otvaranja, pored proizvodnje, dva nova salona u Novom Sadu i dva u Beogradu.

   

  Vipol trenutno broji oko 100 zaposlenih i preko 5000 kvadratnih metara proizvodnog i izložbenog prostora. Kao rezultat pažljive analize tržišta, koriste se najmoderniji materijali i tehnologije. Naši dizajneri i inženjeri mogu da osmisle i proizvedu svaki deo kao i ceo sistem zahvaljujuci najnovijem softveru i tehnologijama.

   

  Široka mreža naših saradnika i izvodaca omogućava nam da budemo prisutni na teritoriji čitave Srbije i Crne Gore i da na taj način uverimo kupce u kvalitet naših proizvoda i usluga. Naš kvalitet i poslovnost potvrduje opremljenost mnogih reprezentativnih stambenih i poslovnih objekata od kojih se samo neki nalaze u našoj referentnoj listi. Ono što nas izdvaja od drugih je sistem kvaliteta ISO 9001.

 • Ostavite biografiju ovom poslodavcu »

  Napomena: ukoliko posedujete biografiju (registrovani ste) na našem sajtu, potrebno je da se ulogujete, a nakon toga i kliknete na ovaj link. Ukoliko nemate biografiju klikom na ovaj link i popunjavanjem polja biografije, kreirate biografiju na našem sajtu i istovremeno ostavljate biografiju ovoj firmi. Ostavljene biografije poslodavcima, kasnije, možete skloniti u vašem korisničkom profilu.
 • Svi oglasi firme oglasi firme: Vipol doo


  Aktivnih: 0

  Aktivni oglasi firme: Vipol doo