OGLAS

VIVA SPORT CLUB DOO ( SPLAV VIVA )

Tadeuša Košćuška bb

Splav VIVA

VIVA splav

Splav VIVA otvoren je 14. juna 2007. godine i već od samog početka postavio je visoke standarde, kako u pogledu ambijenta, tako i u pogledu koktela, hrane i celokupne usluge. Prijatan ambijent splava na dva nivoa sa letnjom baštom, kreiran je sa namerom da pruži uživanje svakom gostu. Najpoznatiji kokteli i specijaliteti italijanske kuhinje koji se pripremaju na originalan način zadovoljiiće i najistančanije ukuse posetilaca. 

Dragi gosti,  …vi, koji želite da uživate u vikend kafi sa prijateljima i najlepšem pogledu na Ušće… …vi, koji umete da sebe častite ukusnim doručkom ili neodoljivom slatkom palačinkom u umirujućem rečnom ambijentu.. ..vi, koji birate ukusne paste, burgere ili mesne delikatese za porodične ručkove onda kada vam se ne kuva, a jede “domaće”… ..vi, koji svoje proslave želite da začinite ribljim specijalitetima, piletinom ili ukusnom teletinom…i nazdravite najboljim vinom ili pivom…

…baš vi ste razlog zašto naš mlad tim kuvara brižljivo nabavlja sveže namirnice i svakom jelu pristupa kao malom, umetničkom delu, svakog dana. Naše višegodišnje iskustvo i stalna težnja ka boljem kvalitetu, čine naš internacionalni jelovnik prepoznatljivim i među pravim gurmanima. Posebno smo ponosni na Pileće medaljone sa pireom od kruške i svinjska rebra koji iznova opravdavaju vaše poverenje!

Sve sirovine koje koristimo su kvalitetne i sveže, pa je ukus naših jela, razlog zašto se naši stari gosti uvek vraćaju, a oni novi, uzbuđeno preporučuju naš splav dragim osobama. A da uživanje bude kompletno, tu su naši konobari koji će uvek preporučiti idealno piće za jelo koje odaberete – bilo da preferirate vina, piva i koktele, ili više volite ceđene sokove ili tople napitke.

Ukoliko želite pauzu od brzog svakodnevnog tempa, predah od posla, relaksaciju uz jelo i piće ili organizovanje proslave po vašoj meri, nestrpljivo vas čekamo!

Pogledajte našu aktuelnu ponudu poslova na sajtu klikdoposla

Splav VIVA restoran

Napomena: ukoliko posedujete biografiju (registrovani ste) na našem sajtu, potrebno je da se ulogujete, a nakon toga i kliknete na ovaj link. Ukoliko nemate biografiju klikom na ovaj link i popunjavanjem polja biografije, kreirate biografiju na našem sajtu i istovremeno ostavljate biografiju ovoj firmi. Ostavljene biografije poslodavcima, kasnije, možete skloniti u vašem korisničkom profilu.

Poslovi na vaš email

Kategorije
Grad

OGLAS

Već 11 godina naše usluge koriste hiljade zadovoljnih poslodavaca.

KLIKDOPOSLA

KONTAKT

  • [email protected]
  •  
  • Radno vreme:
  •    Ponedeljak-Petak:09:00-21:00

Klikdoposla © Copyright 2024 All Rights Reserved

Uslovi korišćenja

Poslovi po gradovima