Prijava / Registracija

Tražili ste nedavno:
 • posao u srbiji

3D UNO DOO NOVI SAD

3D UNO DOO NOVI SAD


 • Preduzeće "3D Uno" doo , u vlasništvu Dragana Bojića, već nekoliko godina uspešno posluje na srpskom tržištu i jedno je od vodećih predstavnika u prodaji krovnih i zidnih sendvič panela sa ispunom od mineralne vune i poliuretana, aluminijumskih panela, polikarbonata - leksana i termogreke..
  Ovi materijali imaju veliku i nezamenjivu primenu u savremenom građevinarstvu, a naročito su značajni u izgrdnji, industrijskih i sportskih hala, školskih objekata, hladnjača, različitih vrsta skladišnog prostora...

  Preduzeće poseban napredak ostvaruje stupanjem u direktnu poslovnu saradnju sa najuticajnijim proizvođačima panela,gde se ističe izuzetan poslovni odnos sa Trimo inženjeringom čije panele odlikuje vrhunski kvalitet i dizajn.

 • Ostavite biografiju ovom poslodavcu »

  Napomena: ukoliko posedujete biografiju (registrovani ste) na našem sajtu, potrebno je da se ulogujete, a nakon toga i kliknete na ovaj link. Ukoliko nemate biografiju klikom na ovaj link i popunjavanjem polja biografije, kreirate biografiju na našem sajtu i istovremeno ostavljate biografiju ovoj firmi. Ostavljene biografije poslodavcima, kasnije, možete skloniti u vašem korisničkom profilu.
 • Svi oglasi firme oglasi firme: 3D UNO DOO NOVI SAD


  Aktivnih: 0

  Aktivni oglasi firme: 3D UNO DOO NOVI SAD