Prijava / Registracija

Tražili ste nedavno:
 • posao u srbiji

Auto Servis OilBox

Auto Servis OilBox


 • OILBOX je novi koncept autoservisa, baziran na brzoj, savremenoj i uvek dostupnoj usluzi malog servisa uz odnos sa klijentima koji ćete pamtiti.

  Kod nas možete održavati vaše vozilo. Pored malih servisa, bavimo se kompletnom mehanikom, popravkom motora, sklopova i sistema vešanja, elektrika i ostale mehaničke usluge.

  OILBOX vam pruža brzu i besplatnu zamenu ulja sa širokom paletom proizvođača ulja i najpovoljnijim cenama u gradu. Pored ulja, servis poseduje i filtere za sve tipove vozila, kao i akumulatore, sijalice, antifriz...

  NAŠI KLUBOVI

  Učljanjenjem u jedan od naših klubova, OilBox vam omogućava i dodatne besplatne extra usluge.

  UGOVORI O ODRŽAVANJU

  Pored usluga za fizička lica, naš servis vrši i održavanje vozila i voznih parkova mnogih privatnih, društvenih i javnih preduzeća i ustanova. Sklapanjem ugovora o održavanju obezbeđujete mnoge pogodnosti za vašu firmu (popusti, akcije, odloženo plaćanje).

  I NE ZABORAVITE

  Prvenstveno smo tu zbog vas! Koji god automobil da vozite, mi imamo originalno ulje po najpovoljnijoj ceni!

 • Ostavite biografiju ovom poslodavcu »

  Napomena: ukoliko posedujete biografiju (registrovani ste) na našem sajtu, potrebno je da se ulogujete, a nakon toga i kliknete na ovaj link. Ukoliko nemate biografiju klikom na ovaj link i popunjavanjem polja biografije, kreirate biografiju na našem sajtu i istovremeno ostavljate biografiju ovoj firmi. Ostavljene biografije poslodavcima, kasnije, možete skloniti u vašem korisničkom profilu.
 • Svi oglasi firme oglasi firme: Auto Servis OilBox


  Aktivnih: 0

  Aktivni oglasi firme: Auto Servis OilBox