Prijava / Registracija

Tražili ste nedavno:
 • posao u srbiji

CONING DOO

CONING DOO
 • Adresa:
 • AUTOPUT ZA NOVI SAD 68 - Vidi na mapi Adresa AUTOPUT ZA NOVI SAD 68
 • Grad: Zemun
 • Opština: ZEMUN
 • Sajt:


 • Kompanija Coning d.o.o. Beograd, osnovana je 1993. godine, kao porodična firma, preduzeće za konsalting, inženjering i poslove niskogradnje Coning a.d.

  Kontinuiranim radom na usavršavanju u poslu i posvećenosti zadovoljstvu kupaca, došli smo do toga da je danas, po mnogim karakteristikama, kompanija Coning d.o.o. veoma uspešna u svom poslu, sa velikim potencijalom za dalji razvoj i rast.

  Izgradnjom najsavremenijih objekata u Beogradu, Novom Sadu i Subotici, proširen je prodajni portfolio, tako da danas obuhvata najznačajnije robne marke proizvođača pneumatika i to:

      Contintal (Continental, Semperit, Barum, General tire, Sportiva)
      Bridgestone (Bridgestone, Firestone, Dayton)
      Michelin (Michelin, Tigar)
      Pirelli
      Mitas (Mitas, Cultor)
      West Lake
      Kama
      Alliance (Alliance, Galaxy, Primex)
      Trelleborg

  Kao i klinastog remenja:

      Optibelt
      Rubena

  Osnovni principi poslovanja

  Osnovni principi poslovanja realizuju se uspešnom kombinacijom visoko profesionalnih i stručnih radnika, sa tehnički najsavremenijim voznim parkom (kamioni, dostavna vozila, putnički automobili), servisno-prodajnim objektima na najekskluzivnijim lokacijama u Beogradu (Kalemegdan i Novosadski autoput), Novom Sadu i Subotici, sadržajno najkompletnijim lagerom robe, najsavremenijom opremom i mašinama u vulkanizerskim servisima za montažu, demontažu i balansiranje guma, kao i duvanje guma azotom.

  Izlazeći u susret zahtevima mnogobrojnih kupaca za pružanje usluga "na licu mesta" - Coning d.o.o. ima i mobilni vulkanizerski servis, kojim praktično pomaže kupcima u rešavanju problema sa gumama svih 24 časa i na svakom mestu.

  Kao još jedan dokaz uspešnosti poslovanja i profesionalnog odnosa u radu, jeste dobijeni sertifikat uvedenog sistema menadžmenta kvalitetom prema ISO 9001:2008 i ISO 14001:2004, za delatnosti; uvoza, izvoza, veleprodaje, maloprodaje i servisa svih vrsta pneumatika i remenja.

 • Ostavite biografiju ovom poslodavcu »

  Napomena: ukoliko posedujete biografiju (registrovani ste) na našem sajtu, potrebno je da se ulogujete, a nakon toga i kliknete na ovaj link. Ukoliko nemate biografiju klikom na ovaj link i popunjavanjem polja biografije, kreirate biografiju na našem sajtu i istovremeno ostavljate biografiju ovoj firmi. Ostavljene biografije poslodavcima, kasnije, možete skloniti u vašem korisničkom profilu.
 • Svi oglasi firme oglasi firme: CONING DOO


  Aktivnih: 0

  Aktivni oglasi firme: CONING DOO