Prijava / Registracija

Tražili ste nedavno:
 • posao u srbiji

KVADART DOO

KVADART DOO


 • Kvadart je uvoznik i distributer rasvete i dekorativnih predmeta za opremanje enterijera,dekorativnih zidnih i podnih obloga. Firma se primarno bavi projektovanjem, izradom namestaja i opremanjem enterijera po sistemu kljuc u ruke, a sa kapacitetima i iskustvom moze  da odgovori i na najslozenije zahteve, kako u projektantskom smislu tako i u pogledu izvodjenja radova.

  Kao projektanti i izvodjaci radili smo za trzista  Francuske, Austrije, Svajcarske, Grcke i imamo ambiciju da u narednom periodu veci deo sopstvenog kapaciteta plasiramo i na trzista ostalih zemalja EU. Takodje imamo preko 15 godina iskustva sa KNAUF sistemima suve gradnje i vodeci smo u toj oblasti u ovom delu SRBIJE.

 • Ostavite biografiju ovom poslodavcu »

  Napomena: ukoliko posedujete biografiju (registrovani ste) na našem sajtu, potrebno je da se ulogujete, a nakon toga i kliknete na ovaj link. Ukoliko nemate biografiju klikom na ovaj link i popunjavanjem polja biografije, kreirate biografiju na našem sajtu i istovremeno ostavljate biografiju ovoj firmi. Ostavljene biografije poslodavcima, kasnije, možete skloniti u vašem korisničkom profilu.
 • Svi oglasi firme oglasi firme: KVADART DOO


  Aktivnih: 0

  Aktivni oglasi firme: KVADART DOO