Prijava / Registracija

Tražili ste nedavno:
 • posao u srbiji

LOGOS TRGOVINE DOO NIŠ

LOGOS TRGOVINE DOO NIŠ


 • 2003....... 

  Započeli smo svoje poslovanje već davne 2003 godine sa jednim maloprodajnim objektom u širem centru Niša. 
  Ono što vremenom počinje da nas razlikuje, pored UVEK NAJPOVOLJNIJIH CENA NA TRŽIŠTU, tu su i konstantno širenje asortimana i obima prodaje, praćenje potreba i zahteva tržišta, širenje prodajnog i magacinskog kapaciteta, investicije u opremu, vozni park, savremen informacioni sistem koji prati naš rast i razvoj. 
  Kako bi bili što bliži i dostupniji svima otvorili smo maloprodajne objekte na još tri adrese u Nišu. 
  Sa povećanjem obima prodaje i skladišnih kapaciteta, počeli smo i sa veleprodajom i distribucijom svih gradjevinskih materijala na teritoriji Niša i šire okoline.

  DANAS.......

  Imamo 4 vrhunski snabdevena i savremeno opremljena maloprodajna objekta i jedan magacin veleprodaje.

  POSTALI SMO LIDERI NA TRŽIŠTU NIŠA I ŠIRE OKOLINE U DISTRIBUCIJI SVIH GRADJEVINSKIH MATERIJALA NA VELIKO I MALO!

  Pored izvorno boja i lakova, naš asortiman sada broji preko 10.000 artikala i kod nas možete naći sve što Vam je potrebno za izgradnju, adaptaciju i sređivanje Vašeg poslovnog i stambenog prostora!
  Naših 25 stalno zapošljenih radnika, svojom stručnošću, marljivošću, predanošću svakodnevno brine o tome da dobijete maksimalno za svoj novac i da sve bude ispoštovano i isporučeno u roku.

  Proverite i Vi zašto su hiljade i hiljade zadovoljnih mušterija-krajnjih kupaca, vrhunskih majstora svih profila, trgovaca gradjevinskim materijalima i investitora poverenje pružili baš nama i zbog čega nam se uvek rado vraćaju!

  Težimo i dalje ka daljem razvoju, povećanju obima poslovanja, pružanju vrhunske i sveobuhvatnije usluge pa smo stoga otvoreni za sva Vaša pitanja, predloge, sugestije, kritike i pohvale.

  Očekujemo Vas!

  Kolektiv
  LOGOS TRGOVINE DOO, NIŠ

 • Ostavite biografiju ovom poslodavcu »

  Napomena: ukoliko posedujete biografiju (registrovani ste) na našem sajtu, potrebno je da se ulogujete, a nakon toga i kliknete na ovaj link. Ukoliko nemate biografiju klikom na ovaj link i popunjavanjem polja biografije, kreirate biografiju na našem sajtu i istovremeno ostavljate biografiju ovoj firmi. Ostavljene biografije poslodavcima, kasnije, možete skloniti u vašem korisničkom profilu.
 • Svi oglasi firme oglasi firme: LOGOS TRGOVINE DOO NIŠ


  Aktivnih: 0

  Aktivni oglasi firme: LOGOS TRGOVINE DOO NIŠ