Prijava / Registracija

Tražili ste nedavno:
 • posao u srbiji

NT ENGINEERING

NT ENGINEERING


 • VIZIJA - Moderno, inovativno i efikasno, na znanju zasnovano, pružanje usluga vezanih za inženjersku delatnost i tehničko savetovanje, koje doprinosi unapređenju svih formi i načina poslovanja kroz procese transformacije.

  MISIJA - Posvećenost održivom razvoju pojedinaca, timova i organizacija uspostavljanjem i primenom principa koji dugoročno doprinose unapređenju njihovog poslovanja, zasnovanih na zahtevima društveno odgovornog poslovanja i življenja.

  VREDNOSTI U KOJE VERUJEMO - Usmerenost ka korisniku usluge/partneru - nastojimo da razumemo i izađemo u susret zahtevima naših korisnika usluge/partnera, a zatim da brzo i efikasno odgovorimo na njih.
  uslovi ==== 1

 • Ostavite biografiju ovom poslodavcu »

  Napomena: ukoliko posedujete biografiju (registrovani ste) na našem sajtu, potrebno je da se ulogujete, a nakon toga i kliknete na ovaj link. Ukoliko nemate biografiju klikom na ovaj link i popunjavanjem polja biografije, kreirate biografiju na našem sajtu i istovremeno ostavljate biografiju ovoj firmi. Ostavljene biografije poslodavcima, kasnije, možete skloniti u vašem korisničkom profilu.
 • Svi oglasi firme oglasi firme: NT ENGINEERING


  Aktivnih: 0

  Aktivni oglasi firme: NT ENGINEERING