Prijava / Registracija

Tražili ste nedavno:
 • posao u srbiji

PR GENTO SSBU RADNJA

PR GENTO SSBU RADNJA


 • Samostalna staklorezačka, brusačka i uramljivačka radnja

  GENTO su osnovali Mira i Dušan Đurđević 1991. godine. Od tada do danas ova samostalna staklorezačka, brusačka i uramljivačka radnja posluje u kontinuitetu.
  Veliki asortiman lajsni (preko 1300 tipova), paspartui kartonski, platneni i plišani (preko 350 nijansi), moderna presa za kaširanje (90x120cm).
  Imamo ekskluzivne španske i italijanske ramove i holandske paspartue, po čemu smo prepoznatljivi kao radnja sa najširim asortimanom robe u Srbiji.

  Veliki izbor ramova za slike, ogledala i satove

  Asortiman naših ramova za slike i ogledala je veoma raznovrstan.
  U ponudi imamo ramove raznih širina, dezena, boja i materijala, od jednostavnih i jednobojnih ramova do rustičnih ramova za slike i ogledala. Imamo i ramove u boji drveta.

   

 • Ostavite biografiju ovom poslodavcu »

  Napomena: ukoliko posedujete biografiju (registrovani ste) na našem sajtu, potrebno je da se ulogujete, a nakon toga i kliknete na ovaj link. Ukoliko nemate biografiju klikom na ovaj link i popunjavanjem polja biografije, kreirate biografiju na našem sajtu i istovremeno ostavljate biografiju ovoj firmi. Ostavljene biografije poslodavcima, kasnije, možete skloniti u vašem korisničkom profilu.
 • Svi oglasi firme oglasi firme: PR GENTO SSBU RADNJA


  Aktivnih: 0

  Aktivni oglasi firme: PR GENTO SSBU RADNJA