Prijava / Registracija

Tražili ste nedavno:
 • posao u srbiji

PREDŠKOLSKA USTANOVA TREŠNJOBER

PREDŠKOLSKA USTANOVA TREŠNJOBER


 • Predškolsku ustanovu “Trešnjober”, verifikovanu od strane Ministarstva prosvete, osnovala je Ljiljana Proković, diplomirani specijalni pedagog, davne 2001. godine. Od dana osnivanja pa do danas vodi nas ideja da kao partneri porodice doprinesemo ne samo razvoju i napredovanju dece, već da postanemo važan deo detinjstva svakog deteta koje u našoj ustanovi boravi, te da nas se naša deca sa radošću sećaju i da nam se sa radošću vraćaju čak i kada odrastu i otisnu se u život.
  Sedište naše ustanove je u Beogradu, u ulici Đorđa Vajferta 37, na opštini Vračar – Vrtić Trešnjober Vračar. Posedujemo još tri objekta – na opštini  Zvezdara, u ulici Braće Ribnikar 16 – Vrtić Trešnjober Zvezdara; na opštini Zemun (naselje Altina), u ulici Slobodana Đurića 1v – Vrtić Trešnjober Altina; u naselju Galenika, u ulici Batajnički drum 1 – Vrtić Trešnjober Galenika i uskoro nas očekuje otvaranje novog vrtića u nasleju Batajnica, u ulici Majora Zorana Radosavljevića 317B – Vrtić Trešnjober Batajnica.
  U svim našim objektima realizuju se programi za sledeće uzraste:
  – Jasle – za decu uzrasta od 1 do 3 godine
  – Vrtić – za decu uzrasta od 3 do 5,5 godina
  – Pripremni predškolski program – za decu uzrasta od 5,5 do 7 godna

  Prilikom formiranja grupa poštuju se normativi propisani Zakonom, te uz rad u malim grupama i negovanje individualizovanog pristupa u radu sa decom, postižemo da deca lako prođu kroz proces adaptacije na vrtić i da sa radošću borave u njemu.

 • Ostavite biografiju ovom poslodavcu »

  Napomena: ukoliko posedujete biografiju (registrovani ste) na našem sajtu, potrebno je da se ulogujete, a nakon toga i kliknete na ovaj link. Ukoliko nemate biografiju klikom na ovaj link i popunjavanjem polja biografije, kreirate biografiju na našem sajtu i istovremeno ostavljate biografiju ovoj firmi. Ostavljene biografije poslodavcima, kasnije, možete skloniti u vašem korisničkom profilu.
 • Svi oglasi firme oglasi firme: PREDŠKOLSKA USTANOVA TREŠNJOBER


  Aktivnih: 0

  Aktivni oglasi firme: PREDŠKOLSKA USTANOVA TREŠNJOBER