Prijava / Registracija

Tražili ste nedavno:
 • posao u srbiji

Vila Ruzin dom

Vila Ruzin dom


 • Vila Ružin domje licencirani dom za negu odraslih i starih lica. Ružin dom je smešten u mirnom delu Voždovca. Vila ispunjava sve standarde dobre prakse i snažno se drži principa i vrednosti kao što su stručnost, topao i velikodušan pristup, visok kvalitet usluge, nezavisnost i mogućnost izbora.

  Našim korisnicima želimo da pružimo negu po najvišim mogućim standardima tako da se u okruženju Vile Ružin dom osećaju kao kod kuće, sa onoliko nezavisnosti koliko je moguće i onoliko pomoći koliko im je potrebno. Svakom korisniku pristupamo individualno, i pošto se upoznamo sa njegovom prošlošću, navikama, željama i potrebama, pružamo mu adekvatan nivo brige i nege.

  Verujemo da su društveni aspekti života kao i komunikacija sa ljudima sličnih ili istih interesovanja sastavni deo nege. Osoblje Vile Ružin dom je potpuno posvećeno postizanju maksimalnih rezultata u očuvanju i unapređenju zdravlja ali i zadovoljstva i sreće. Starost je zlatno doba u kojem pobeđuje samo onaj koji ne odustaje od sebe!

 • Ostavite biografiju ovom poslodavcu »

  Napomena: ukoliko posedujete biografiju (registrovani ste) na našem sajtu, potrebno je da se ulogujete, a nakon toga i kliknete na ovaj link. Ukoliko nemate biografiju klikom na ovaj link i popunjavanjem polja biografije, kreirate biografiju na našem sajtu i istovremeno ostavljate biografiju ovoj firmi. Ostavljene biografije poslodavcima, kasnije, možete skloniti u vašem korisničkom profilu.
 • Svi oglasi firme oglasi firme: Vila Ruzin dom


  Aktivnih: 0

  Aktivni oglasi firme: Vila Ruzin dom