Prijava / Registracija

Tražili ste nedavno:
 • posao u srbiji

ZTR FILIĆ

ZTR FILIĆ


 • Naša najbolja reklama su preporuke koje nam daju motiv za dalje usavršavanje i uspešnost u poslovanju, kao i razvijanje novih proizvodnih programa. Priznanje kvaliteta je veliki broj zadovoljnih klijenata i opstanak na trzištu protekle dve i po decenije, a o  profesionalnosti i inovativnosti svedoči i nagrada za NOVU VIZURU Međunarodnog sajma građevinarstva  SEEBBE u Beogradu 2012.godine.

  U sastavu firme radi tridesetak stručno osposobljenih ljudi koji idu u korak sa najnovijim dostignućima tehnike. Sopstvena proizvodnja na preko hiljadu kvadrata površine nudi širok izbor dekorativnih  elemenata: okruglih i ravnih stubova,kapitela,postolja, ugaonih i pratećih lajsni (ravnih i sa ornamentikom),rozeta i medaljona,konzola i skrivača svetla, veštačkog plastificiranog kamena, barok ograda, stubova, žardinjera, fontana, figura, BEHATON podnih ploča, atestiranog i patentiranog sistema FILIĆ Fasada Za Poneti  i izradu elemenata po skici ili nacrtu.

  Sve što se može naći u našem proizvodnom programu, upotpunjeno je operativnim delom firme za projektovanje, nadzor i ugradnju, kao i kompjuterskom vizuelizacijom prostora koji uređujem o po želji investitora.U našem programu je i prodaja i ugradnja plafonskih obloga od stiropora i zidnih tekstilnih obloga visokih dekorativnih i termoizolacionih karakteristika,spuštenih i deko plafona, lakih pregradnih zidova, oblaganje potkrovlja sa i bez izolacije kao i kompletnog “KNAUF” sistema, lepkova,ispuna i završnih materijala.Ukoliko želite da uredite Vaš stambeni ili poslovni prostor, pozovite nas ili posetite u našim izložbeno-prodajnim salonima u Smederevu ul. Kolarska 272 ili u Beogradu ul. Mis Irbijeva 2d, gde možete dobiti pomoć u idejnom i tehničkom pogledu.

 • Ostavite biografiju ovom poslodavcu »

  Napomena: ukoliko posedujete biografiju (registrovani ste) na našem sajtu, potrebno je da se ulogujete, a nakon toga i kliknete na ovaj link. Ukoliko nemate biografiju klikom na ovaj link i popunjavanjem polja biografije, kreirate biografiju na našem sajtu i istovremeno ostavljate biografiju ovoj firmi. Ostavljene biografije poslodavcima, kasnije, možete skloniti u vašem korisničkom profilu.
 • Svi oglasi firme oglasi firme: ZTR FILIĆ


  Aktivnih: 1

  Aktivni oglasi firme: ZTR FILIĆ

 • postavljen: 01.07.2020.
  Važenje oglasa: 01.07.2020.-05.08.2020.