Prethodna strana

Deda Mraz

Postavljen od Interact

Oglas je istekao

Beograd

po dogovoru

Naziv radnog mesta: Deda Mraz

Osim odlične zarade, garantujemo i najzabavnije radno mesto na svetu!

Agencija za izdavaštvo „Interact“ raspisuje konkurs za radno mesto „Deda Mraz“  na određeno vreme.

Uslovi radnog mesta

 • Najveselije radno mesto na svetu sa 0% stresa;
 • Više nego odlična zarada (ili honorari);

Zahtevi

 • Moraš da budeš pošten i dobar čovek: Deda Mraz je ličnost koja je sinonim za dobrotu. I ti po karakteru moraš da budeš dobar, nesebičan, prijatan, human…
 • Godine nisu bitne: ne moraš da imaš 60+ godina. Ne moraš da imaš dugu sedu bradu niti veliki stomak (ukoliko imaš, utoliko bolje ali zaista nije presudno). Ostale karakteristike i osobine kao što su ozbiljnost, stav i autoritet su važnije od fizičkih. Naši kostimi i maske učiniće te potpuno originalnim Deda Mrazom bez obzira na godine i stas.
 • Radno iskustvo nije potrebno: Ne moraš da budeš glumac, animator ili vaspitač po struci ali moraš da budeš komunikativan, kulturan, prijatan i veseo čovek te da poseduješ umeće ophođenja sa decom. Ako si dobar animator u društvu i često si u centru pažnje, moguće je da jesi dobar kandidat za posao Deda Mraza. Pokušaj!
 • Moraš da budeš mentalno stabilan: Deda Mraz mora da bude miran i staložen tip. Ukoliko si isuviše temperamentan, eksplozivan, burno reaguješ situacije kao što su nepravda ili omalovažavanje (od strane klijenata. Ne dešava se ali nije isključeno), ukoliko te nerviraju nestašna deca i sl., ovo nije posao za tebe.
 • Moraš da budeš aktivan vozač i da poseduješ sopstveni automobil: Da bi stigao sa jednog kraja grada na drugi, moraš da budeš mobilan i snalažljiv kao irvas.
Način aplikacije

Ukoliko ispunjavaju gorenavedene uslove, kandidati mogu da nam se jave telefonom na 063/370-427 (Miroslav) ili da pošalju prijavu u elektronskoj formi, e-mailom na adresu zakazivanje@dedamraz.org sa naznakom „Prijava za posao Deda Mraza“ najkasnije do 10. decembra 2017. godine u 14:00 časova. Naknadno dospele Prijave se neće uzimati u razmatranje.

 

Profil poslodavca

Agencija Interact je servis za iznajmljivanje Deda Mraza koji se bavi poslovima pružanja usluga izdavaštva, edukacije, animacije i srodnim poslovima.

Slični poslovi

Sklapanje kartica za mobilni tel.

Beograd

35000-50000

Deklarisanje robe u Dobanovcima

Više gradova

po dogovoru

Važno: Klikdoposla ne vrši posredovanje u zapošljavanju i ne učestvuje u procesu selekcije kandidata u Srbiji i inostranstvu. Klikdoposla nije odgovoran za dalji proces prilikom selekcije, kasnije i stupanja u radni odnos, odnosno ugovora sa poslodavcem.Svi, izrazi, pojmovi, imenice, pridevi i glagoli u oglasima, koji su upotrebljeni u muškom rodu, odnose se bez diskriminacije i na osobe ženskog pola i obrnuto.

Već 11 godina naše usluge koriste hiljade zadovoljnih poslodavaca.

KLIKDOPOSLA

KONTAKT

 • kontakt@klikdoposla.com
 •  
 • Radno vreme:
 •    Ponedeljak-Petak:09:00-21:00

Klikdoposla © Copyright 2021 All Rights Reserved

Uslovi korišćenja

Poslovi po gradovima

Poslovi arhiva