Prethodna strana

Prodavac u poslastičarnici, primanje porudžbina

Postavljen od Poslastičarnica Anči Kolači Milena Milosavljević PR

Oglas je istekao

Pančevo

25000-35000 din

Radnik potreban u prodaji Poslastičarnice Anči Kolači primanje narudžbina, prodaja torti kolača i poslastica. Usluživanje poslasticama, kafom i ceđenim sokovima (nema alkohola, flširanih sokova i pušenja u okviru objekta). Davanje informacija i korespondencija mejlom sa potencijalnim kupcima. Ugovaranje isporuka torti, kolača i poslastica za rođendane, svadbe i razne proslave.

USLOVI:
Minimum III ili IV stepen; osnovna informatička obuka (Windows, Word, Excel, Explorer, Outlook). Obezbeđena ishrana. Probni rad 1 mesec. Mogućnost napredovanja i stalnog zaposlenja.
Obavezna prijava, sa početnom platom 30.000 dinara neto prvi mesec a po završetku obuke povećanje + bonusi I stimulacije.
Trajanje konkursa do 15.08.2018. godine. 

NAČIN PRIJAVE: otići na http://www.ancikolaci.com/zaposlenje.html i popuniti sva 3 dokumenta, PRIJAVA, INERVJU i CV i poslati na i-mejl ancikolacitorte@gmail.com

Slični poslovi

Prodavac u restoranu brze hrane

Beograd

35000-50000

Prodavac kafe za poneti

Beograd

35000-50000

Prodavac brze hrane

Beograd

po dogovoru

Već 11 godina naše usluge koriste hiljade zadovoljnih poslodavaca.

KLIKDOPOSLA

KONTAKT

  • kontakt@klikdoposla.com
  •  
  • Radno vreme:
  •    Ponedeljak-Petak:09:00-21:00

Klikdoposla © Copyright 2021 All Rights Reserved

Uslovi korišćenja

Politika kolačića
Klikom na dugme prihvatate čuvanje kolaćiča na vašem uređaju. Klikdoposla.com koristi kolačiće kako bi unapredio korisničko iskustvo i vršio analize u marketinške svrhe. Više informacija pogledajte ovde.