Prethodna strana

Istaknuti oglas

MAJSTORI SVIH PROFILA

Postavljen od GEOMODELLING DOO

Oglas je istekao

Beograd

po dogovoru

Utrenu.com predstavlja revoluciju u oblasti pružanja svakodnevnih usluga klijentima.

 

Potrebni su nam vodoinstalateri, električari, serviseri bele tehnike, majstori za sitne popravke, parketari, zidari, čistačice.
 

Zašto je utrenu.com najbolji?

Preko našeg sajta dobijaš informacije o poslu za koji neko želi da angažuje majstora i na osnovu njih konkurišeš – ukoliko ti odgovara, ili ne – ukoliko posao nije za tebe.

Ne moraš da sediš i čekaš poziv, već ti osvoji klijente!

 

Konkurisanje za posao preko našeg sajta je odlična reklama za tebe, svako od korisnika može u budućnosti biti - tvoj potencijalni klijent. Dok mi ulažemo u marketing - ti osvajaš klijente!

 

Od naših saradnika očekujemo da budu kvalifikovani za oblast za koju se prijavljuju,profesionalni, odgovorni, ambiciozni.

Svaki naš saradnik koji se bude prijavio u vremenskom periodu od 29.08.2018. do 29.09.2018. dobija vaučer dobrodošlice u naš tim.

 

Ukoliko imaš određene kvalifikacije i veštine za neku od oblasti koja se ne nalazi među ovim kategorijama, možeš nas kontaktirati sa svojim predlogom usluge koji ćemo rado razmotrititi.

U slučaju svih dodatnih informacija možeš nam se obratiti na: support@utrenu.com

Slični poslovi

Majstori za grejanje

Beograd

80000-120000

Već 11 godina naše usluge koriste hiljade zadovoljnih poslodavaca.

KLIKDOPOSLA

KONTAKT

  • kontakt@klikdoposla.com
  •  
  • Radno vreme:
  •    Ponedeljak-Petak:09:00-21:00

Klikdoposla © Copyright 2021 All Rights Reserved

Uslovi korišćenja

Politika kolačića
Klikom na dugme prihvatate čuvanje kolaćiča na vašem uređaju. Klikdoposla.com koristi kolačiće kako bi unapredio korisničko iskustvo i vršio analize u marketinške svrhe. Više informacija pogledajte ovde.