Prethodna strana

Bravar, varioc

Postavljen od Tiha

Oglas je istekao

Više gradova

50000-80000 din

Građevinskoj firmi potreban bravar, monter,... 

Nalazimo se u Sremskoj Kamenici i bavimo se proizvodnjom betonske galanterije, prodajom, ugradnjom i montažom  bazena i bazenske opreme.

Posedujemo bravarsku radionicu za održavanje mašina u proizvodnji, kao i izradom raznih ankera, okova, i sličnih stvari za alate, kalupe i ankerisanje betonskih elemenata. 

Pošto se bavimo bazenima, dobijala bi se obuka za montiranje i lepljenje bazenske instalacije(koja nije komplikovana) i uključivali biste se u rad na motaži bazena i bazenske opreme. 

Osim na teritoriji Srbije, radimo i u Hrvatskoj bazene. Odlasci na terenski rad u Hrvatsku su obavezni, ali nisu dugački. Za jedan odlazak se ostaje 10-20dana. Plata u Hrvatskoj se posebno dogovara i obračunava. Najčešći odlasci su u zimskom i prolećnom periodu.

Plata u Srbiji uz bonuse u sezoni sa obaveznim uključenim radom na bazenima (osim standardnog rada u bravarskoj radionici) doseže i do 100.000 din.

Putni troškovi su posebni plaćeni.

Radno vreme je od 7:30-16:00h , a prekovremeni sati se posebno dogovaraju i obračunavaju.

Subote su radne, ali nije problem da se dogovori slobodan dan kada vam je potreban.

Čime se bavimo možete pogledati na web stranici: za betonsku galanteriju www.tiha-beton.rs  ,  a za bazene www.lv-pools.com  ili www.bazen.rs

Za prijavu na rad, možete ostaviti vaš CV na sajtu klik do posla, ili na mail doo.tiha@gmail.com , kao i na telefon 021/462-255

Tiha doo Sremska Kamnica

Slični poslovi

Bravar - varilac

Beograd

35000-50000

Stolar

Batajnica

80000-120000

Važno: Klikdoposla ne vrši posredovanje u zapošljavanju i ne učestvuje u procesu selekcije kandidata u Srbiji i inostranstvu. Klikdoposla nije odgovoran za dalji proces prilikom selekcije, kasnije i stupanja u radni odnos, odnosno ugovora sa poslodavcem.Svi, izrazi, pojmovi, imenice, pridevi i glagoli u oglasima, koji su upotrebljeni u muškom rodu, odnose se bez diskriminacije i na osobe ženskog pola i obrnuto.

Već 11 godina naše usluge koriste hiljade zadovoljnih poslodavaca.

KLIKDOPOSLA

KONTAKT

  • kontakt@klikdoposla.com
  •  
  • Radno vreme:
  •    Ponedeljak-Petak:09:00-21:00

Klikdoposla © Copyright 2021 All Rights Reserved

Uslovi korišćenja

Poslovi po gradovima

Poslovi arhiva