Prethodna strana

Premium oglas

Pomocni radnik u proizvodnji betonske galanterije

Postavljen od Tiha

Oglas je istekao

Sremska Kamenica

50000-80000 din

Potrebni POMOĆNI RADNICI ILI MONTERI, POMOĆNICI KERAMIČARA, GREJAČA, BRAVARA,... ili ljudi koji su spremni da se obuče  za rad u gradjevinskoj firmi koja se bavi proizvodnjom betonske galanterije, izgradnjom bazena i montažom bazenske opreme.

Sedište firme je u Sremskoj Kamenici. Poslovi se rade ili u proizvodnji na pomenutoj lokaciji ili na terenu, ali terenski poslovi se najčešće obavljaju lokalno, tako da se svaki dan ekipa vraća u firmu. Izuzetni slučajevi kada se noći su mogući ali njih je malo i traju do nekoliko dana.

 Pomoćni radnici vremenom ako se angažuju imaju mogućnost napredovanja uz dobijanja dodatnih obuka u majstore poslova koje radimo, a u vezi proizvodnjebetonske galanterije i/ili montaže bazena i bazenske opreme...

Plata uz aktivno angažovanje u sezoni može da dosegne do 100.000din ili kada je moguće primanja se dogovore od posla(poslovi koji su kratki, nekoliko dana se posebno plate). Naznačena visina primanja podrazumeva određena radna mesta, a vreme potrebno da se dostignu ta primanja su individualna, 4-12meseci. Takođe mnogi zastanu na pomoćnim poslovima i tu su primanja i do 60.000din

Posebno se primaju putni troškovi.

Radno vreme je od 7:30-16:00h, a prekovremeni rad se posebno dogovara i posebno obračunava.

Vaš kontakt možete javiti na telefone 021/462-255, 464-174 ili poslati na e-mail (doo.tiha@gmail.com) i bićete pozvani na razgovor.

Tiha doo Sremska Kamenica

Slični poslovi

Pomocnik masiniste za ofset stampu

Beograd

35000-50000

Važno: Klikdoposla ne vrši posredovanje u zapošljavanju i ne učestvuje u procesu selekcije kandidata u Srbiji i inostranstvu. Klikdoposla nije odgovoran za dalji proces prilikom selekcije, kasnije i stupanja u radni odnos, odnosno ugovora sa poslodavcem.Svi, izrazi, pojmovi, imenice, pridevi i glagoli u oglasima, koji su upotrebljeni u muškom rodu, odnose se bez diskriminacije i na osobe ženskog pola i obrnuto.

Već 11 godina naše usluge koriste hiljade zadovoljnih poslodavaca.

KLIKDOPOSLA

KONTAKT

  • kontakt@klikdoposla.com
  •  
  • Radno vreme:
  •    Ponedeljak-Petak:09:00-21:00

Klikdoposla © Copyright 2021 All Rights Reserved

Uslovi korišćenja

Poslovi po gradovima

Poslovi arhiva