Prijava / Registracija

Tražili ste nedavno:
  • posao u srbiji


Account Manager Hungarian Speaker

« Prethodna strana
Rok za prijavu: OGLAS JE ISTEKAO (postavljen: 06-12-2016)
Oglas pregledan: 555 puta
Povećaj font: A+ | A-
Oglas važi za gradove: Beograd
Zapošljavamo Account managere isključivo sa odličnim znanjem mađarskog jezika, stalni radni odnos, prednost imaju kandidati sa ekonomskim (finansijskim) obrazovanjem. Neophodno je odlično znanje mađarskog jezika jer će se sva komunikacija sa klijentima obavljati na mađarskom jeziku. Posao je u Beogradu i pre početka rada biće organizovana dvonedeljna obuka koja obuhvata komunikacione, tehničke i prodajne veštine. Fiksna plata 45000 RSD neto i bonusi.
Važno: Klikdoposla.com ne vrši posredovanje u zapošljavanju i ne učestvuje u procesu selekcije kandidata u Srbiji i inostranstvu. Klikdoposla.com nije odgovoran za dalji proces prilikom selekcije, kasnije i stupanja u radni odnos, odnosno ugovora sa poslodavcem.Ocenite oglas:
Trenutna ocena: 5

O poslodavcu:
NVO CENTAR

Beograd, Hilandarska 28

PIB: 107578235
Matični broj: 28083696

Psihološko savetovalište Centar osnovano je od strane grupe psihologa i ekonomista sa glavnim ciljem da stalno prepoznaje društveno odgovorne ideje, pojedince i organizacije koje aktivno podržava kroz svoje edukativne, kulturne i humanitarne razvojne aktivnosti i time postiče društvo i pojedince u ostvarivanju kreativnih, društveno odgovornih i održivih projekata.

Usmerenost na rešavanje društvenih problema i predlaganje veoma zahtevnih projekata i ideja postao je cilj nevladine organizacije Centar sa jakom željom da se pomogne posebno osetljljivim kategorijama stanovništva i diskriminisanim grupama.

Članovi tima poseduju bogato konsultantsko iskustvo u EU, na Balkanu, Bliskom Istoku i Aziji.


Centar nudi jedinstvenu kombinaciju edukativnih programa koji kombinuju lični i poslovni razvoj. Edukativno razvojni programi imaju za cilj sveobuhvatni razvoj potencijala čoveka i mentorsku podršku kako pojedincima tako i projektima, kao i razvoj specifičnih znanja i ekspertize. Ove aktivnosti su grupisane u četiri kategorija usluga i to kao: 1. Programi edukacije, 2. Psihološko savetovalište, 3. Projekti i 4. Volonterske aktivnosti.


Slični poslovi