Prijava / Registracija

Tražili ste nedavno:
  • posao u srbiji


Advokatski pripravnik volonter

« Prethodna strana
Rok za prijavu: OGLAS JE ISTEKAO (postavljen: 28-08-2017)
Oglas pregledan: 2176 puta
Povećaj font: A+ | A-
Oglas važi za gradove: Beograd
Advokatska kancelarija Ilievski&partners  se bavi pruzanjem advokatskih i pravnih usluga u oblasti krivicnog prava  i zastupanja klijenata pred sudovima i drugim drzavnim organima u svim oblastima.

Advokatski tim se sastoji od četiri advokata i dva advokatska pripravnika, detalje u vezi sa radom kancelarije mozete pogledati na adresi www.ilievski-partners.rs

 

 

Zbog prosirenog obima posla potreban je advokastki pripravnik-volonter, koji bi sticao profesionalna znanja i iskustva u oblasti advokature, radi pripreme za polaganje pravosudnog ispita.
Važno: Klikdoposla.com ne vrši posredovanje u zapošljavanju i ne učestvuje u procesu selekcije kandidata u Srbiji i inostranstvu. Klikdoposla.com nije odgovoran za dalji proces prilikom selekcije, kasnije i stupanja u radni odnos, odnosno ugovora sa poslodavcem.Ocenite oglas:
Trenutna ocena: 2

O poslodavcu:
ilievski&partners

Beograd, Sarajevska br.48

Matični broj: 57311606

Advokatska kancelarija Ilievski&partners se bavi pruzanjem advokatskih i pravnih usluga u oblasti krivicnog prava, investicija i zastupanja klijenata pred sudovima i drugim drzavnim organima u svim oblastima.
Advokatski tim se sastoji od tri advokata i dva advokatskog pripravnika, detalje u vezi sa radom kancelarije mozete pogledati na adresi www.ilievski-partners.rs


Slični poslovi