Prijava / Registracija

Tražili ste nedavno:
  • posao u srbiji


AERODROMU BEOGRAD POTREBNI RADNICI/RADNICE NA ODRŽAVANJU RADNIH POVRŠINA

« Prethodna strana
Rok za prijavu: OGLAS JE ISTEKAO (postavljen: 13-02-2019)
Oglas pregledan: 8629 puta
Povećaj font: A+ | A-
Oglas važi za gradove: Beograd
Opis:

Aerodromu Beograd potrebni odgovorni RADNICI/RADNICE za čišćenje aviona i poslovnog prostora, održavanje manevarskih površina, sakupljanje kolica, pranje stakala…

Više od 10 izvršioca
IV STEPEN SSS

Profil kandidata:
Odgovorni, zdravstveno sposobni, motivisani za ozbiljan rad i bez zakonskih smetnji za obavljanje poslova u graničnoj zoni

 

Uslovi:

- Početna plata 35.000 
- Radno vreme 8h (3 smene)
- Prijava

 

KONTAKT

Antifašističke Borbe 21e, Novi Beograd

069/639963

011/2600470

011/3018667

[email protected]


Poslodavac želi da zaposli osobe do određenog starosnog doba, kategorija radisprovođenja afirmativnih mera za zapošljavanje ovih kategorija zaposlenih.Važno pročitaj ↓Ocenite oglas:
Trenutna ocena: 3

O poslodavcu:
OMLADINSKA ZADRUGA EUROPA PTŽ

Beograd, Antifasisticke borbe 21e

PIB: 100199768
Matični broj: 07916175

Mladima dajemo svu podršku i pomoć u pronalaženju prvog posla. Omladinska zadruga Europa PTŽ predstavlja neizostavnu kariku na putu formiranja ličnosti svake mlade osobe. Poznato je da radna iskustva doprinose formiranju vredne i ozbiljne ličnosti koja potpuno razume odgovornost. Ne zaboravimo da rad preko omladinske zadruge često predstavlja prvo radno iskustvo nekog omladinca i kao takvo ono poseduje dodatni pedagoški karakter. Mladi ljudi se preko omladinske zadruge detaljnije upoznavaju sa radnom klimom u zemlji a stiču i mnoga lepa iskustva: upoznavaju veliki broj mladih ljudi, povezuju se i stiču iskustvo rada u nekim od velikih firmi sa kojima Omladinska zadruga Europa PTŽ sarađuje.

Omladinska zadruga "Europa PTŽ" sarađuje sa oko 500 pravnih lica u Beogradu i svim većim gradovima u Srbiji, među kojima su velika javna i društvena preduzeća, državne ustanove, instituti, više domaćih i inostranih banaka, kao i sa velikim brojem privatnih preduzeća i radnji iz svih privrednih grana. Naša studentska zadruga sarađuje i sa nevladinim i neprofitnim organizacijama u Beogradu.