Prijava / Registracija

Tražili ste nedavno:
 • posao u srbiji


Agent prodaje

« Prethodna strana
Rok za prijavu: 05.07.2019. (postavljen: 21-05-2019)
Oglas pregledan: 6609 puta
Povećaj font: A+ | A-
Oglas važi za gradove: Beograd
Usled povećanja obima posla kompaniji iz Beograda, čija je delatnost trgovina na veliko i malo, potrebni komercijalisti za rad na terenu.


Uslovi za prijavu:

 • Minimum SSS
 • Dobre komunikacione i prezentacione veštine
 • Odgovornost i organizovanost u poslu, komunikativnost i ljubaznost
 • Želja za dokazivanjem
 • Poželjno radno iskustvo u oblasti prodaje
   

Omogućujemo Vam:

 • Besplatnu obuku
 • Rad u mladom i dinamičnom okruženju
 • Fiksnu zaradu od 40.000 dinara mesečno
 • Bonuse i mogućnost napredovanja za najbolje
 • Mogućnost zarade preko 100.000 dinara mesečno


Ukoliko verujete da je zadovoljstvo klijenta prioritet svake kompanije koja uspeh želi na duge staze, dobrodošli ste u naš tim!

Vaše prijave možete slati na: aerabeograd@gmail.com       
Kandidati koji budu ušli u uži krug selekcije biće kontaktirani.KONKURIŠITE NA OGLAS
Važno: Klikdoposla.com ne vrši posredovanje u zapošljavanju i ne učestvuje u procesu selekcije kandidata u Srbiji i inostranstvu. Klikdoposla.com nije odgovoran za dalji proces prilikom selekcije, kasnije i stupanja u radni odnos, odnosno ugovora sa poslodavcem.

Kandidati koji prijave prosleđuju putem elektronske pošte saglasni su da se njihovi podaci mogu koristiti za potrebe selekcije i prosleđivanja kadrova u smislu Zakona o zaštiti podataka o ličnosti.

Napomena: Svi izrazi, pojmovi, imenice, pridevi i glagoli u oglasima, koji su upotrebljeni u muškom rodu, odnose se bez diskriminacije i na osobe ženskog pola i obrnuto (osim ukoliko specifičnim zahtevima posla nije drugačije propisano).
Ocenite oglas:
Trenutna ocena: 3

O poslodavcu:
Aera Group

Beograd, Gornjogradska 34

PIB: 107080913
Matični broj: 20738499
Lokacija posla uvećaj mapu

Aera Group d.o.o. uspešno posluje na teritoriji Srbije od 2011. godine sa sedištem u Beogradu. Kompanija, čija je delatnost trgovina na veliko i malo, radi na misiji da građanima putem direktnog marketinga približi i omogući najkvalitetnije uređaje za domaćinstvo koji život čine jednostavnijim, zdravijim i kvalitetnijim. Verujemo da su dobar proizvod i profesionalna usluga faktori koji su najbitniji za kupca, i koji na duge staze grade kompaniju kojoj je uspeh zagarantovan!

U procesu selekcije novih kadrova, najveći značaj pridajemo obuci budućih zaposlenih, koja dolazi nakon prvog intervjua. Verujemo da je donošenje sigurne odluke o profesionalnom angažmanu nemoguće bez stručne prakse, koja je idealna prilika da se kandidat upozna sa radnim mestom za koje aplicira, ali i da se kompanija upozna sa profesionalnim kvalitetima kandidata. Na razgovoru koji sledi nakon završenog praktičnog dela, dogovaranje buduće saradnje će biti znatno objektivnije i kvalitetnije, jer će biti potkrepljeno argumentima iz prakse.

Zalažemo se za stvaranje otvorenog i pozitivnog radnog okruženja jer smatramo da bez istog maksimalna produktivnost nije moguća! Verujemo da samo motivisan radnik može biti produktivan, kako za sebe tako i za kolektiv, te se trudimo da svoje zaposlene motivišemo kroz seminare na teritorij Beograda, putovanja u zemlji i inostranstvu, novčane bonuse i team building-e! Zauzvrat od naših zaposlenih očekujemo pozitiv


Slični poslovi