Prijava / Registracija

Tražili ste nedavno:
  • posao u srbiji


Agent za kupoprodaju i izdavanje nekretnina

« Prethodna strana
Rok za prijavu: 28.06.2019. (postavljen: 21-05-2019)
Oglas pregledan: 342 puta
Povećaj font: A+ | A-
Oglas važi za gradove: Beograd
Agencija Fundament nekretnine  se profesionalno i odgovorno bavi posredovanjem u prometu i zakupu nepokretnosti na teritoriji Beograda i okoline. Nastala je sa jedne strane iz potrebe klijenata da dobiju standardizovanu uslugu koju prepoznaju i na koju mogu da se oslone, i sa druge strane iz želje osnivača da znanje i iskustvo stečeno dvadesetogodišnjim prisustvom na tržištu nekretnina prenese i podeli sa zaposlenima.

 U tom smislu agencija Fundament  nekretnine  raspisuje konkurs za radno mesto agent za kupoprodaju i izdavanje nepokretnosti na teritoriji Beograda ( neophodno posedovanje licence - Uverenja o položenom stručnom ispitu ).

Opis posla : 

   Zanimanje  Agent za nekretnine je veoma dinamično i uzbudljivo zanimanje, sa velikom slobodom organizovanja vremena i obaveza, zanimanje koje inspiriše ali koje je istovremeno i izazov jer zahteva celokupnu posvećenost i istrajnost zaposlenog. Obavlja se delom u kancelariji (priprema prezentacija nekretnina, priprema ponuda, edukacija, pretraga baze podataka, .. ), a delom na terenu ( pokazivanje nekretnina kupcima, prijem nekretnina za prodaju, sastanci oko pregovora, .. ). Posao Agenta podrazumeva  praćenje klijenata u kupoprodajnom procesu od početka do kraja.

   Agencija FUNDAMENT NEKRETNINE svojim agentima obezbeđuje stalni radni odnos, administrativnu i pravnu podršku, superviziju i savetovanje u meri u kojoj je potrebna, fer procente i bonuse, stimulativno i prijatno radno okruženje, ..

Radno iskustvo :  

  Potrebno je da kandidat poseduje osnovna znanja o procesima na tržištu nekretnina - prijem nepokretnosti, priprema prezentacije nepokretnosti, kvalifikovanje i izbor kupca, priprema ponude za kupca, osnove vođenja pregovora, praćenje klijenata kancelarija - notar - banka ( radno iskustvo od min. 1-3 godine ).

   Poželjno je da kandidat poseduje radno iskustvo na tržištu nekretnina ( rad u agenciji ) koje je duže od 3 godine -  posebni uslovi zapošljavanja.KONKURIŠITE NA OGLAS
Važno: Klikdoposla.com ne vrši posredovanje u zapošljavanju i ne učestvuje u procesu selekcije kandidata u Srbiji i inostranstvu. Klikdoposla.com nije odgovoran za dalji proces prilikom selekcije, kasnije i stupanja u radni odnos, odnosno ugovora sa poslodavcem.

Kandidati koji prijave prosleđuju putem elektronske pošte saglasni su da se njihovi podaci mogu koristiti za potrebe selekcije i prosleđivanja kadrova u smislu Zakona o zaštiti podataka o ličnosti.

Napomena: Svi izrazi, pojmovi, imenice, pridevi i glagoli u oglasima, koji su upotrebljeni u muškom rodu, odnose se bez diskriminacije i na osobe ženskog pola i obrnuto (osim ukoliko specifičnim zahtevima posla nije drugačije propisano).
Ocenite oglas:
Trenutna ocena: 1

O poslodavcu:
FUNDAMENT NEKRETNINE

Beograd, Kralja Milana 56

PIB: 111172225
Matični broj: 65238616

Agencija za nekretnine FUNDAMENT NEKRETNINE profesionalno se bavi posredovanjem pri kupoprodaji i zakupu nepokretnosti, Zaposleni imaju dvadesetogodišnje iskustvo u radu na tržištu nekretnina na svim pozicijama, od samostalnih agenata u malim firmama do rukovodećih položaja u velikim sistemima. Iskustvo i znanje sa zadovoljstvom delimo.


Slični poslovi