Prijava / Registracija

Tražili ste nedavno:
  • posao u srbiji


Agent za kupoprodaju i izdavanje nekretnina

« Prethodna strana
Rok za prijavu: OGLAS JE ISTEKAO (postavljen: 26-12-2019)
Oglas pregledan: 1303 puta
Povećaj font: A+ | A-
Oglas važi za gradove: Beograd
Agencija Fundament nekretnine je osnovana pre nekoliko godina sa namerom da se profesionalno i odgovorno bavi posredovanjem u prometu i zakupu nepokretnosti na teritoriji Beograda i okoline. Nastala je sa jedne strane iz potrebe klijenata da dobiju standardizovanu uslugu, koju prepoznaju i na koju mogu da se oslone, i sa druge strane iz želje osnivača da u saradnji i zajedničkom radu sa zaposlenima, znanje i iskustvo stečeno dugogodišnjim prisustvom na tržištu nekretnina prenese i podeli sa klijentima.


Sedište agencije se nalazi u centru Beograda.


Zbog povećanog obima posla agencija Fundament nekretnine  raspisuje konkurs za radno mesto agent za kupoprodaju - izdavanje nepokretnosti na teritoriji Beograda (neophodno posedovanje licence - uverenja o položenom stručnom ispitu).

Opis posla :

Zanimanje agent za nekretnine je veoma dinamično i uzbudljivo zanimanje, sa velikom slobodom organizovanja vremena i obaveza, zanimanje koje inspiriše, ali koje je istovremeno i izazov, jer zahteva celokupnu posvećenost i istrajnost zaposlenog. Obavlja se delom u kancelariji (priprema prezentacija nekretnina, priprema ponuda, edukacija, pretraga baze podataka...), a delom na terenu (pokazivanje nekretnina kupcima, prijem nekretnina za prodaju, sastanci oko pregovora...).


Posao agenta podrazumeva praćenje klijenata u kupoprodajnom procesu od početka do kraja.


Agencija Fundament nekretnine svojim agentima obezbeđuje stalni radni odnos, administrativnu i pravnu podršku, superviziju i savetovanje u meri u kojoj je potrebna, fer procente i bonuse, stimulativno i prijatno radno okruženje...


Radno iskustvo :  

  Potrebno je da kandidat poseduje osnovna znanja o procesima na tržištu nekretnina - prijem nepokretnosti, priprema prezentacije nepokretnosti, kvalifikovanje i izbor kupca, priprema ponude za kupca, osnove vođenja pregovora, praćenje klijenata kancelarija - notar - banka ( radno iskustvo od min. 1-3 godine ).

   Poželjno je da kandidat poseduje radno iskustvo na tržištu nekretnina ( rad u agenciji ) koje je duže od 3 godine -  posebni uslovi zapošljavanja.


Nudimo :

Agencija Fundament nekretnine svojim agentima obezbeđuje stalni radni odnos, administrativnu i pravnu podršku, superviziju i savetovanje u meri u kojoj je potrebna, fer procente i bonuse, stimulativno i prijatno radno okruženje...

Napomena :

Vaš CV pošaljite na mail u oglasu ili se javite radi zakazivanja razgovora.

( Nenad Nikolić )
Važno pročitaj ↓Ocenite oglas:
Trenutna ocena: 2

O poslodavcu:
FUNDAMENT NEKRETNINE

Beograd, Kralja Milana 56

PIB: 111172225
Matični broj: 65238616

Agencija za nekretnine FUNDAMENT NEKRETNINE profesionalno se bavi posredovanjem pri kupoprodaji i zakupu nepokretnosti, Zaposleni imaju dvadesetogodišnje iskustvo u radu na tržištu nekretnina na svim pozicijama, od samostalnih agenata u malim firmama do rukovodećih položaja u velikim sistemima. Iskustvo i znanje sa zadovoljstvom delimo.


Slični poslovi