Prijava / Registracija

Tražili ste nedavno:
  • posao u srbiji


Agent za nekretnine

« Prethodna strana
Rok za prijavu: 09.05.2021. (postavljen: 20-03-2021)
Oglas pregledan: 505 puta
Povećaj font: A+ | A-
Oglas važi za gradove: Niš
OPIS POSLA:
Posao u našem timu podrazumeva dinamičan rad na najrazličitijim klijentima od fizičkih lica do velikih kompanija. Osmišljavaćete načine zaključenja kupoprodaje, odnosno zakupa i u njima učestvovati, a istovremeno sarađivati sa kolegama kako biste zajedno postigli željene rezultate.
Sami ćete uskladiti radne obaveze u kancelariji i na terenu načinu rada koji Vam najviše odgovara. Upoznavaćete klijente najrazličitijih profila koji Vam budu dodeljeni, pronalazićete nove i održavati kontakt sa njima. Vaši klijenti će biti prodavci, kupci, zakupci i zakupodavci. Svako posredovanje medju njima je drugačiije. Uz podršku agencije ćete na profesionalan način sagledavati probleme i ostvarivati snove klijenata.
Konkretno ćete dodeljenim kupcima i zakupcima pronalaziti odgovarajuću nekretninu (iz baze agencije ili van nje), odnosno prodavcima i zakupodavcima ćete pronalaziti odgovarajućeg kupca, odnosno zakupca. Pratićete tok ugovorenih poslova do njihovih okončanja.
Radićete u Nišu.


PROFIL KANDIDATA:
Potrebna nam je osoba najmanje srednjeg stručnog obrazovanja sa aktivnim radom na računaru (Office, internet i sl). Tražimo vredne i dinamične osobe koje žele dobro da zarade. Neophodne karakteristike kandidata su: odgovornost, poštenje, komunikativnost, preciznost, samoorganizovanost i prilagodljivost klijentima i timu. Kandidati koji budu primljeni za stalno će imati obavezu da polože stručni ispit za posrednike (u čemu ćemo im pomoći).

Nije neophodno radno iskustvo na konkretno ovim poslovima. U obzir dolaze i kandidati koji su se bavili ili se još uvek bave posredovanjem u prometu nepokretnosti. Znamo da trenutno ima puno nezaposlenih radnika bivših turističkih agencija. Pozivamo ih da se jave, jer smo mišljenja da su poslovi slični. 

 

NUDIMO:
Nudimo dobre uslove za rad, dodatne bonuse za dodatna zalaganja i mogućnost stručnog usavršavanja. Rad sa strankama najrazličitijih profila (kao što su naši klijenti) je odlična predispozicija za trgovinu bilo koje vrste.


NAPOMENA:
Zaposlićemo 5 kandidata.
Plata je proporcionalna realizovanim poslovima.
Konkurs je otvoren do 20.4.2021. godine.
Prijave slati na [email protected]KONKURIŠITE NA OGLAS
Ili nas pozovite preko Skype

Važno pročitaj ↓Ocenite oglas:
Trenutna ocena: 0

O poslodavcu:
Agencija KODEKS

Niš, Voždova 22/2

PIB: 100673687
Matični broj: 54693605
Lokacija posla uvećaj mapu

Agencija KODEKS se više od dve decenije uspešno bavi posredovanjem u prometu i zakupu nepokretnosti. Izgradila je brend koji je u gradu poznat i poštovan. Veliki broj zadovoljnih mušterija i realizovanih poslova to govori.


Slični poslovi