Prijava / Registracija

Tražili ste nedavno:
  • posao u srbiji


AGENT/AGENTICA PRODAJE NEKRETNINA

« Prethodna strana
Rok za prijavu: 26.06.2019. (postavljen: 23-05-2019)
Oglas pregledan: 299 puta
Povećaj font: A+ | A-
Oglas važi za gradove: Niš
Agencija za posredovanje u prometu nepokretnosti ,,AVENIJA NEKRETNINE ,, iz Niša raspisuje konkurs za radno mesto:

 

AGENT / AGENTICA PRODAJE NEKRETNINA

 

M/Ž

Lokacija posla:  NIŠ

   

Razvojem poslovanja, širenjem mreže klijenata i uskladjivanjem sa zakonskom regulativom firma ,, AVENIJA NEKRETNINE,, uspeva da zauzime sve zančajnije mesto u sektoru posredovanja u oblisti tržišta nepokretnosti.. Sledeći elementarne principe profesionalnog i etičkog ponašanja, opredeljeni za win-win princip pregovaranja, činimo sve da izgradimo i sačuvamo imidž pouzdanih partenera svojim klijentima.

 

Za takav rad potrebni su nam marljivi, komunikativni, fleksibilni, ambiciozni, uporni, vredni, ozbiljni, pozitivni, kulturni, staloženi ljudi, sposobni i oni koji to misle da mogu biti, željni uspeha u poslu sa nekretninama, oni koji žele dobru zaradu na duže staze, oni koji se ne boje izazova i vole ih.

   

Radno vreme :         Puno radno vreme ( 09-17h, subotom radno vreme je od 09-14 h)

Vrsta zaposlenja:    Stalni radni odnos

Broj izvršilaca          1

Stručna sprema         Minimum: IV Stepen - SSS srednja škola (4 godine)

 

Opis posla: Posao je kombinacija kancelarijsko-terenskog rada i zasniva se na poznavanju psihologije rada u prodaji i veštini efikasne komunikacije. Posao je dinamičan, omogućava kvalitetne kontakte, brzo napredovanje, stalnu edukaciju i dobru zaradu.

     

Zadaci radnog mesta:

 

- Redovno i tačno izveštavanje i proširenje poslovanja

 

- Kombinacija terensko-kancelarijskog posla

 

- Priprema ponude za kupce

 

- Konstantno informisanje o tržištu nekretnina

 

- Zakazivanje sastanaka između stranaka

 

- Prezentacija nekretnina

 

- Pregovaranje o ceni nekretnine

 

- Unapređenje prodaje

 

- Obrada zahteva kupaca upućenih preko interneta i telefona

 

- Održavanje postojećih poslovnih veza i ostvarivanje novih

   

Znanje i veštine:

 

- Izgrađene komunikacione veštine

 

- Osnove pregovaranja,

 

- Sistematičnost i odgovornost;

 

- Organizovanost i pedantnost

 

- Komunikativnost (verbalna i pisana komunikacija);

 

- Strpljivost i istrajnost

 

- Pouzdanost, tačnost i uverljivost

 

- Profesionalno ponašanje i odevanje

 

- Poznavanje rada na računaru: Microsoft Office - Word, Excel, Power Point

       

 

Radno iskustvo: Poželjno je radno iskustvo na obavljanju poslova agenta ili menadžera u sektoru posredovanja u prometu i zakupu nepokretnosti, ali nije obavezno. Svaki kandidat nakon stupanja u radni odnos prolazi kroz teorijsku i praktičnu obuku.

 

Nudimo : Kvalitetne radne prostorije i prijatno radno okruženje. Omogućavamo maksimalnu samostalnost u radu uz podršku celog tima.

- Poželjno je da imate LICENCU, ali nije uslov.

 

Obezbeđujemo kvalitetan marketing i nudimo korektne procente za realizaciju posla za kandidate koji poseduju znanje, iskustvo i licencu a za početnike moguć radni odnos nakon završetka obuke koju organizujemo za lice koje stupa u radni odnos i koja je besplatna.

 

Napomena : Rad u oblasti posredovanja u prometu nepokretnosti je danas jedna od najprofitabilnijih delatnosti na globalnom tržištu. U Srbiji postoji izražena potreba za talentovanim i komunikativnim kadrovima svih profila za rad u segmentu real estate-a. Mi pružamo priliku da se dokažu svima koji su uvereni da je uspeh njihova sudbina.

 

Ukoliko smatrate da ispunjavate navedene zahteve i želite da postanete deo našeg uspešnog tima, pošaljite nam svoju biografiju sa fotografijom elektronskim putem na adresu: avenijanekretnine.office@gmail.com .

 

Biće kontaktirani samo kandidati koji uđu u uži izbor.

   


KONKURIŠITE NA OGLAS
Važno: Klikdoposla.com ne vrši posredovanje u zapošljavanju i ne učestvuje u procesu selekcije kandidata u Srbiji i inostranstvu. Klikdoposla.com nije odgovoran za dalji proces prilikom selekcije, kasnije i stupanja u radni odnos, odnosno ugovora sa poslodavcem.

Kandidati koji prijave prosleđuju putem elektronske pošte saglasni su da se njihovi podaci mogu koristiti za potrebe selekcije i prosleđivanja kadrova u smislu Zakona o zaštiti podataka o ličnosti.

Napomena: Svi izrazi, pojmovi, imenice, pridevi i glagoli u oglasima, koji su upotrebljeni u muškom rodu, odnose se bez diskriminacije i na osobe ženskog pola i obrnuto (osim ukoliko specifičnim zahtevima posla nije drugačije propisano).
Ocenite oglas:
Trenutna ocena: 2

O poslodavcu:
Avenija nekretnine

Niš, Vožda Karađorđa 6/3

PIB: 109504424
Matični broj: 64218794
Lokacija posla uvećaj mapu

Razvojem poslovanja, širenjem mreže klijenata i uskladjivanjem sa zakonskom regulativom preduzeće ,, AVENIJA NEKRETNINE,, uspeva da zauzime sve zančajnije mesto u sektoru posredovanja u oblisti tržišta nepokretnosti.. Sledeći elementarne principe profesionalnog i etičkog ponašanja, opredeljeni za win-win princip pregovaranja, činimo sve da izgradimo i sačuvamo imidž pouzdanih partenera svojim klijentima.


Slični poslovi