Prijava / Registracija

Tražili ste nedavno:
  • posao u srbiji


AGENTI I MENADŽERI ZA IZDAVANJE

« Prethodna strana
Rok za prijavu: 24.07.2019. (postavljen: 24-06-2019)
Oglas pregledan: 105 puta
Povećaj font: A+ | A-
Oglas važi za gradove: Beograd
25 GODINA SA VAMA - Lider je specijalizovano preduzeće za promet nekretinama, jedno od prvih u Beogradu, stručno i tehnički osposobljeno za pružanje usluga povezivanja partnera kod zajedničkih ulaganja, posredovanja pri kupovini ili prodaji nekretnina, kao i u procenama vrednosti nekretnina.

 

Potrebni su nam agenti i menadžeri za izdavanje!

A: DIREKTOR SEKTORA ZA IZDAVANJE NEPOKRETNOSTI 

B: POTREBNI SU AGENTI I MENADŽERI SA ISKUSTVOM I LICENCOM ZA POSLOVNICE. 

Čukarica i Rakovica, Palilula, Zvezdara i Voždovac, Stari grad, Vračar i Savski venac, Novi Beograd i Zemun.

C: AGENTI SA ISKUSTVOM, BEZ LICENCE.

D: AGENTI BEZ ISKUSTVA, SA LICENCOM

E: AGENTI BEZ ISKUSTVA I LICENCE. * Obezbeđena vrhunska obuka

F: ZA GRUPE AGENATA I MENADŽERA, OTVARAMO POSLOVNICE U CELOM GRADU.

 

Agencija za nekretnine Lider nekretnine traži agente i menadžere sa licencom za kupoprodaju i izdavanje za stalni radni odnos zbog otvaranja poslovnica za lokacije Novi Beograd, Zemun, Čukarica, Rakovica, Palilula, Zvezdara, Stari grad, Vračar, Savski venac kao i agente koji žice oko Avale.

Potrebne su nam osobe sa odličnim pregovaračkim sposobnostima, poznavanjem teritorija – mikrolokacja, poznavanjem lokalnog tržišta, komunikativnost, nenametljivost, pouzdanost i uverljivost, strpljenje, sklonost ka trgovini.

Za osobe koje nemaju iskustvo ni licencu, Lider nekretnine organizuju obuku u kancelariji i na terenu, kao i pripremu za plaganje stručnog ispita za licencu.

Nudimo stalni radni odnos, fiksni bonus i procenat, vrhunsku marketinšku podršku i administraciju.KONKURIŠITE NA OGLAS
Važno: Klikdoposla.com ne vrši posredovanje u zapošljavanju i ne učestvuje u procesu selekcije kandidata u Srbiji i inostranstvu. Klikdoposla.com nije odgovoran za dalji proces prilikom selekcije, kasnije i stupanja u radni odnos, odnosno ugovora sa poslodavcem.

Kandidati koji prijave prosleđuju putem elektronske pošte saglasni su da se njihovi podaci mogu koristiti za potrebe selekcije i prosleđivanja kadrova u smislu Zakona o zaštiti podataka o ličnosti.

Napomena: Svi izrazi, pojmovi, imenice, pridevi i glagoli u oglasima, koji su upotrebljeni u muškom rodu, odnose se bez diskriminacije i na osobe ženskog pola i obrnuto (osim ukoliko specifičnim zahtevima posla nije drugačije propisano).
Ocenite oglas:
Trenutna ocena: 3

O poslodavcu:
LIDER NEKRETNINE WINNER DOO

Beograd, BULEVAR ZORANA ĐINĐIĆA 98

PIB: 110399758
Matični broj: 21346128

Lider nekretnine Winner je specijalizovano preduzeće za promet nekretninama, jedno od prvih u Beogradu, stručno i tehnički osposobljeno za pružanje usluga, posredovanja pri kupovini ili prodaju nekretnina, iznamljivanju ili izdavanju, kao i u procenama vrednosti nekretnina.
Preduzeće je osnovano 1993. godine u Beogradu.
Sa stečenim iskustvom, Lider nekretnine Winner se razvio u preduzeće koje je sa svojim kadrovima stručno i tehnički osposobljeno da obavlja delatnost na celoj teritoriji Beograda.
U radu su angažovani:

menadžeri sa licencom kao organizatori posla i analitičari formiranih baza nekretnina i baza kupaca,
agenti sa licencom kao komercijalisti na terenu,
sektor podrške kao logistika i služba telemarkentinga,
advokati specijalizovani za rad sa nekretninama

sa ciljem da omoguće komitentima da posao kupoprodaje i izdavanja obave na NAJBRŽI, NAJKVALITETNIJI i NAJISPLATIVIJI način, a uz potpunu diskreciju i pravnu sigurnost.


Slični poslovi