Prijava / Registracija

Tražili ste nedavno:
  • posao u srbiji


Agenti za nekretnine sa ili bez licence (m/ž)

« Prethodna strana
Rok za prijavu: 10.05.2021. (postavljen: 05-04-2021)
Oglas pregledan: 288 puta
Povećaj font: A+ | A-
Oglas važi za gradove: Niš
Partners & Orka, reklamna agencija za svog renomiranog klijenta iz Niša Kodeks nekretnine, radi zakup oglasnog prostora.

Pozicija posla: Agenti za nekretnine sa ili bez licence (m/ž)

Mesto rada: Niš, Voždova 22/2

Firma „Kodeks nekretnine“ se više od dve decenije uspešno bavi posredovanjem u prometu i zakupu nepokretnosti u Nišu. Izgradili smo brend koji je u gradu poznat i poštovan. Veliki broj zadovoljnih mušterija i realizovanih poslova to govori.

OPIS POSLA:

Posao u našem timu podrazumeva dinamičan rad na najrazličitijim klijentima od fizičkih lica do velikih kompanija. Osmišljavaćete načine zaključenja kupoprodaje, odnosno zakupa i u njima učestvovati, a istovremeno sarađivati sa kolegama kako biste zajedno postigli željene rezultate.

Sami ćete uskladiti radne obaveze u kancelariji i na terenu načinu rada koji Vam najviše odgovara. Upoznavaćete klijente najrazličitijih profila koji Vam budu dodeljeni, pronalazićete nove i održavati kontakt sa njima. Vaši klijenti će biti prodavci, kupci, zakupci i zakupodavci. Svako posredovanje medju njima je drugačiije. Uz podršku agencije ćete na profesionalan način sagledavati probleme i ostvarivati snove klijenata.

Konkretno ćete dodeljenim kupcima i zakupcima pronalaziti odgovarajuću nekretninu (iz baze agencije ili van nje), odnosno prodavcima i zakupodavcima ćete pronalaziti odgovarajućeg kupca, odnosno zakupca. Pratićete tok ugovorenih poslova do njihovih okončanja.

Radićete u Nišu.

PROFIL KANDIDATA:

Potrebna nam je osoba najmanje srednjeg stručnog obrazovanja sa aktivnim radom na računaru (Office, internet i sl). Tražimo vredne i dinamične osobe koje žele dobro da zarade. Neophodne karakteristike kandidata su: odgovornost, poštenje, komunikativnost, preciznost, samoorganizovanost i prilagodljivost klijentima i timu. Kandidati koji budu primljeni za stalno će imati obavezu da polože stručni ispit za posrednike (u čemu ćemo im pomoći).

Nije neophodno radno iskustvo na konkretno ovim poslovima. U obzir dolaze i kandidati koji su se bavili ili se još uvek bave posredovanjem u prometu nepokretnosti. Znamo da trenutno ima puno nezaposlenih radnika bivših turističkih agencija. Pozivamo ih da se jave, jer smo mišljenja da su poslovi slični.

NUDIMO:

Nudimo dobre uslove za rad, dodatne bonuse za dodatna zalaganja i mogućnost stručnog usavršavanja. Rad sa strankama najrazličitijih profila (kao što su naši klijenti) je odlična predispozicija za trgovinu bilo koje vrste.

NAPOMENA:

Zaposlićemo 5 kandidata

Plata je proporcionalna realizovanim poslovima.

Prijave slati na: [email protected]

[email protected]

Kandidati koji prijave putem elektronske pošte saglasni su da se njihovi podaci mogu koristiti za potrebe selekcije i prosleđivanja kadrova u smislu Zakona o zaštiti podataka o ličnosti.

Usluge agencije su besplatne za kandidate koji potražuju posao.

Oglas aktuelan do 20.04.2021.godine.KONKURIŠITE POZIVOM 0606688905

Važno pročitaj ↓Ocenite oglas:
Trenutna ocena: 2

O poslodavcu:
Partners&Orka

Beograd, Durmitorska 14

PIB: 10894998
Matični broj: 21099201
Slični poslovi