Prijava / Registracija

Tražili ste nedavno:
  • posao u srbiji


Anketar na terenu

« Prethodna strana
Rok za prijavu: OGLAS JE ISTEKAO (postavljen: 03-07-2015)
Oglas pregledan: 1379 puta
Povećaj font: A+ | A-
Oglas važi za gradove: Beograd
Za potrebe našeg klijenta tražimo studente i nezaposlene za posao anketara na terenu u Beogradu.

 

Opis posla:

- Bukiranje sastanaka određenoj ciljnoj grupi

- Rad na terenu

-Radno vreme: 8-15:30h

- Angažovanje na duži period

 

 

Uslovi  za kandidate:

- Odgovorne, vredne i komunikativne osobe

- Poželjno iskustvo u radu na poslovima anketriranja ili promocija

- Studenti do 26 godina

- Nezaposlena lica od 18 do 35 godinaPrijave na oglas broj 1004 putem sledećeg linka:  http://www.sservis.rs/prijavazaposao ili poslati biografiju na mail poslovi@sservis.rs  sa napomenom na koje radno mesto konkurišete.

*Poslodavac želi da zaposli osobe do određenog starosnog doba, kategorija radi sprovođenja afirmativnih mera za zapošljavanje.

S servis | veza do posla

www.sservis.rs
Važno: Klikdoposla.com ne vrši posredovanje u zapošljavanju i ne učestvuje u procesu selekcije kandidata u Srbiji i inostranstvu. Klikdoposla.com nije odgovoran za dalji proces prilikom selekcije, kasnije i stupanja u radni odnos, odnosno ugovora sa poslodavcem.Ocenite oglas:
Trenutna ocena: 0

O poslodavcu:
Studentska zadruga S servis

Beograd, Kneza Miloša 4

PIB: 107743096
Matični broj: 20863315

Studentska i omladinska zadruga S servis se bavi posredovanjem u zapošljavanju mladih starosti do 35 godina na privremenim i povremenim poslovima. U okviru Workforce Grupe u Srbiji posluju agencija za zapošljavanje Workforce i Studentska zadruga S servis. Kontinuiranim inovacijama u domenu ljudskih resursa i prilagođavanjem potrebama tržišta za fleksibilnim zapošljavanjem, Workforce Grupa omogućava saradnicima i klijentima realizaciju poslovnih ambicija po najvišim HR standardima. Workforce Grupa nudi usluge u domenu fleksibilnog zapošljavanja, regrutacije i selekcija kadrova, treninga i razvoja ljudskih potencijala.


Slični poslovi