Prijava / Registracija

Tražili ste nedavno:
  • posao u srbiji


ASISTENT PRODAJE

« Prethodna strana
Rok za prijavu: 29.07.2020. (postavljen: 24-06-2020)
Oglas pregledan: 1515 puta
Povećaj font: A+ | A-
Oglas važi za gradove: Beograd
IT kompanija DIALOG Beograd (HP Preferred Partner) traži uspešne kandidate za poziciju :ASISTENT PRODAJE - zadužen je za podršku inženjerima prodaje u tekućim aktivnostima, praćenje aktivnosti kupaca i konkurencije, trendova i promena na IT tržištu

Uslovi :

1-2 godine radnog iskustva na odgovarajućim ili sličnim poslovima,  komunikacione i organizacione sposobnosti, poznavanje rada na računaru, spremnost na učenje i profesionalni razvoj, znanje engleskog jezika

Omogućeno školovanje i dalje usavršavanje u poslu, dobri radni uslovi, stimulativno nagrađivanje u skladu sa potignutim rezultatima.

Molimo Vas da Vašu prijavu dostavite na [email protected] ili putem sajta klik do posla.KONKURIŠITE NA OGLAS
Važno pročitaj ↓Ocenite oglas:
Trenutna ocena: 2


O poslodavcu:
DIALOG DOO

Novi Beograd, BULEVAR ZORANA ĐINĐIĆA 50,STAN 6

PIB: 100244506
Matični broj: 6904173

Dialog d.o.o. je jedan od najstarijih HP/Compaq partnera na prostorima bivše Jugoslavije. Od našeg osnivanja 1993. godine, našim klijentima pored implementacije savremenih IT rešenja, nudimo i podršku prilikom razvoja celokupne IT infrastrukture.

Danas, nakon 20 godina uspešne saradnje sa velikim brojem zadovoljnih korisnika, možemo da se pohvalimo iskustvom i osposobljenošću da svakog novog korisnika učinimo još efikasnijim i profitabilnijim.

Partnerstvo sa kompanijom HP/Compaq, kao i partnerstva sa Microsoft-om, Linux-om, VMware-om, Unix-om, Novell-om, CA, Cisco-m, Epson-om i mnogim drugima, omogućavaju nam da obezbedimo najbolja rešenja za svaki IT izazov unutar Vašeg preduzeća. Zapravo, mi to činimo svakodnevno.


Slični poslovi