Prijava / Registracija

Tražili ste nedavno:
  • posao u srbiji


Autoperač

« Prethodna strana
Rok za prijavu: OGLAS JE ISTEKAO (postavljen: 07-12-2014)
Oglas pregledan: 440 puta
Povećaj font: A+ | A-
Oglas važi za gradove: Subotica
Euro Petrol d.o.o. raspisuje konkurs za poziciju


AUTOPERAČ

 Mesto rada: Subotica (kod Partizana)

 Broj izvršilaca: 1

 

 Opis poslova:

  • Kontroliše ispravnost uređaja za pranje i usisavanje vozila
  • Dopunjava mašine za pranje propisanim hemijskim sredstvima i vodi računa o njihovom racionalnom korišćenju, prema normativima proizvođača
  • Održava čistoću uređaja i prostora na kom se vrši pranje i usisavanje vozila
  • Pruža pomoć korisnicima usluga benzinske stanice prilikom pranja i usisavanja vozila

 

Molimo sve zainteresovane kandidate da pošalju svoju biorafiju najkasnije do 15.12.2014. Samo kandidati koji uđu u uži krug biće kontaktirani.
Važno: Klikdoposla.com ne vrši posredovanje u zapošljavanju i ne učestvuje u procesu selekcije kandidata u Srbiji i inostranstvu. Klikdoposla.com nije odgovoran za dalji proces prilikom selekcije, kasnije i stupanja u radni odnos, odnosno ugovora sa poslodavcem.Ocenite oglas:
Trenutna ocena: 0

O poslodavcu:
Euro Petrol d.o.o.

Subotica, Otmara Majera 6

Matični broj: 08505004

Euro Petrol osnovan je 1996. godine otvaranjem svoje prve benzinske stanice u ulici Otmara Majera u Subotici. Od tada, Euro Petrol je postao ugledna kompanija sa distributivnom maloprodajnom mrežom od preko 23 benzinske stanice na teritoriji Srbije.

Osnovna delatnost Euro Petrola je veleprodaja, maloprodaja i distribucija svih vrsta goriva.

Zahvaljujući jasnoj, doslednoj i stalnoj komunikaciji sa potrošačima, Euro Petrol predstavlja sinonim za diferenciran i prepoznatljiv brend u segmentu trgovine naftnim derivatima. Prepoznatljivost svog brenda Euro Petrol svakim danom jača širenjem svoje maloprodajne mreže, lanca benzinskih stanica, uz snažnu marketinšku podršku kroz pažljivo odabran strateški pravac. Svoju diferenciranost Euro Petrol dokazuje kvalitetom goriva na svojim benzinskim stanicama i uslugama koje pruža potrošačima.


Slični poslovi