Prijava / Registracija

Tražili ste nedavno:
  • posao u srbiji


CAM Operater

« Prethodna strana
Rok za prijavu: 13.05.2021. (postavljen: 26-03-2021)
Oglas pregledan: 1840 puta
Povećaj font: A+ | A-
Oglas važi za gradove: Novi Beograd
PCB Design D.O.O. Novi Beograd - Beograd

Mi smo mlada firma koja se bavi pripremom i obradom podataka za proizvodnju štampanih ploča. Osnovani smo 2016. godine, u sklopu kompanije Hi-Tech Corp. iz Makedonije. Hi-Tech Corp. koja postoji na tržištu štampanih ploča od 1981. godine, i lider je u tehnologiji i proizvodnji štampanih ploča. Sarađujemo sa mnogobrojnim klijentima iz cele Evrope. Naš cilj je da u što kraćem roku efikasno i kvalitetno isporučimo naše proizvode klijentima.
PCB Design d.o.o. je izdvojena CAM (Computer Aided Manufacturing) stanica koja priprema i obrađuje fajlove gotovih štampanih ploča u obliku gerber-a. Uz konsultaciju s kupcima, podaci se pripremaju za proizvodnju po pravilima i tehnologiji Hi-Tech Corp. (www.hitech.com.mk)

Nudimo odlične uslove rada sa mogućnošću napretka, usavršavanja i razvoja karijere u oblasti dizajna i elektronike.

 

Prijavite se za radno mesto Cam - Operatera za rad na grafičkoj stanici za štampane ploče u programu "Genesis".

Opis posla:

-  Obrada i priprema gerber fajlova za proizvodnju štampanih ploča.

-  Konsultacije sa inostranim klijentima u vezi narudžbina.

Uslovi za prijavljivanje:

1. Potrebno naprednije znanje rada na računaru, MS office-a, internet-a.

2. Znanje engleskog jezika u pisanom i govornom obliku.

3. Sposobnost rada u timu.

Prednost imaju kandidati s diplomom Elektrotehničke Više škole.

Potrebno je da svaki kandidat kontaktiran nakon konkursa prodje obuku u trajanju od 3 meseca, u vidu teorijskih časova i praktičnih vežbi, kako bi stekla osnovna znanja u oblasti proizvodnje štampanih ploča i materijala. Obuka je plaćena.

 

Zainteresovani kandidati, ukoliko ispunjavaju navedene uslove konkurisanja, pošalju svoj CV, kontakt telefon, kopiju diplome završene srednje škole/fakulteta kao i preporuke na email adresu: [email protected]

Potencijalni kandidati će biti pozvani na razgovor putem e-mail-a.KONKURIŠITE NA OGLAS
Važno pročitaj ↓Ocenite oglas:
Trenutna ocena: 5

O poslodavcu:
PCB Design D.O.O Novi Beograd - Beograd

Beograd, Bul. Zorana Djindjića 88 Novi Beograd

PIB: 109337568
Matični broj: 21163813
Lokacija posla uvećaj mapu

Mi smo mlada firma koja se bavi pripremom i obradom podataka za proizvodnju štampanih ploča. Osnovani smo 2016. godine, u sklopu kompanije Hi-Tech Corp. iz Makedonije. Hi-Tech Corp. postoji na tržištu štampanih ploča od 1981. godine, i poslednjih godina je lider u tehnologiji i proizvodnji štampanih ploča. Sarađujemo sa mnogobrojnim klijentima iz cele Evrope. Naš cilj je da u što kraćem roku efikasno i kvalitetno isporučimo naše proizvode klijentima.
PCB Design d.o.o. je izdvojena CAM (Computer Aided Manufacturing) stanica koja priprema i obrađuje fajlove gotovih štampanih ploča u obliku gerber-a. Uz konsultaciju s kupcima, fajlovi se pripremaju za proizvodnju po pravilima i tehnologiji Hi-Tech Corp.


Slični poslovi